Мода : Новини21 СЕПТЕМВРИ 2018

“Ушиване по мярка” от Ermenegildo Zegna

Хармоничен и изискан, гардеробът се състои от палитра от текстури и цветове, заимствани от природата

Услугата на Zegna „Ушиване по мярка” е едно ексклузивно изживяване, което дава на мъжете възможност да поръчат костюм, сако, панталон, риза, вратовръзка или палто според индивидуалните си размери.

В допълнение на това за сезон есен/зима 2018 брандът предоставя възможността и за поръчка на два важни елемента от мъжкия гардероб: луксозно облекло за свободното време и облекло, предназначено за динамичния градски начин на живот и подсилено от изтънчени материи като кашмир и коприна.

Ermenegildo Zegna се грижи да изглеждате безупречно във всеки един момент с услугата  „Ушиване по мярка”. Модният експерт Андреа Кучинело бе в България и даде ексклузивно съвети на почитателите бранда за техния луксозен гардероб. Той сподели, че за сезон есен-зима 2018 на фокус е динамичната комбинация между формални бизнес модели и типично ежедневни със спортно вдъхновение.

Хармоничен и изискан, гардеробът се състои от палитра от текстури и цветове, заимствани от природата. Десените също следват тази идея – създадени чрез специфично наслагване на тонове с преливане, без дефинирани граници.

Zegna  има и нов проект „Trecapi”. Иновационна технология за създаване на материи чрез усукване на три нишки заедно. Така материята става по-плътна, дишаща и устойчива на мачкане, перфектна за бизнес костюми и ризи.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини13 ДЕКЕМВРИ 2018

Дженифър Лопес е розова експлозия в Giambattista Valli

Звездата накара всички да онемеят на премиерата на новия й филм

Новини11 ДЕКЕМВРИ 2018

Кендал е почти гола, но не може да бие Риана

Топмоделът използва стар трик на британските модни награди

Новини11 ДЕКЕМВРИ 2018

Бекъм срещу Гербер на британските модни награди 2018

Двете семейства в дуел по елегантност

Новини10 ДЕКЕМВРИ 2018

Кой ще замени Карл Лагерфелд в Chanel?

Няма по-добро предложение от това име