Мода : Новини23 ЮЛИ 2019

Уроци по летен шик от Каръл Мидълтън

Майката на Кейт Мидълтън притежава същия усет към класическата елегантност

Също като дъщеря си Кейт и Каръл Мидълтън е почитател на тениса и тази година не пропусна да изгледа няколко срещи от турнира “Уимбълдън”.

Това даде възможност на фотографите да уловят Каръл в няколко прекрасни летни тоалета. Изглежда, че за Кейт Мидълтън не е било никак трудно да овладее правилата на класическата елегантност с модерен привкус. Нейната майка очевидно е била прекрасен пример за това!

Каръл демонстрира три визии с лятна рокля, като бе избрала съвсем различни модели, но за сметка на това заложи на класиката при аксесоарите.

Майката на Кейт и Пипа Мидълтън бе избрала малка бяла рокля за един от случаите. В друга своя визия тя заложи на прекрасна рокля в зелено с дължина до под коляното. Този актуален цвят и силует видяхме наскоро и в интерпретация на принцеса Юджийн.

Третата лятна рокля на Каръл бе в принт в бяло и синьо. Роклята тип риза с дължина малко над коляното изглежда прохладна и комфортна, но същевременно подчертава по дискретен начин стройната фигура на госпожа Мидълтън.

Впрочем, Каръл изглежда е жената, от която Кейт Мидълтън е наследила и своята практичност. Точно както наблюдаваме често да прави херцогинята, и Каръл носи любимите си модни находки многократно.

Добрите навици в семейство Мидълтън

При трите си появи, Каръл носеше различни обувки в телесната гама, но пък съчетани с една и съща чанта. В светъл пудрен цвят и със средна големина, тя е перфектният избор, съчетаващ удобство и елегантност.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини02 АПРИЛ 2020

Пролетната колекция на Savage X Fenty, начело с певицата Нормани

Риана създава още една поредна колекция на лилава тематика

Новини02 АПРИЛ 2020

13 модни мистерии и техните отговори

Защо червените подметки са червени и още любопитни истории от най-бляскавата индустрия

Новини01 АПРИЛ 2020

Вече има и Haute Couture предпазни маски за сватба

Гениална идея или просто гениално глупаво?