Три дни в гардероба на херцогинята

Какво избра Кейт Мидълтън за официалния тур в Полша и Германия?

Стилето обувки на Gianvito Rossi и клъч в ягодово червено на Jenny Packham бяха изборът й за аксесоари.

На втория ден от официалния тур Мидълтън избра друга своя любима марка - Erdem. Извесният с любовта си към принтовете дизайнер Ердем Мориаглу тук е създал комбинация от клош пола и топ с красив мотив на рози.

Спазвайки традицията да носи творения на местни творци по време на посещенията си, Катрин допълни ансамбъла си с клъч на полския бранд Etui.

Видяхме Мидълтън в наситено кралско синьо и рокля тип манто на Catherine Walker, в комбинация с любимите й телесни стилето обувки.

Очарователната принцеса Шарлът беше отблечена в тон с майка си, което важеше дори за обувките й панделката в косата й!

На прием в британското посолство в Берлин Кейт отново блесна. Докато Уилям отново заложи на синьото, съпругата му видяхме в рокля в наситено червено с голи рамене и ефирен силует.

Косата на херцогинята беше стилизирана в едри вълни, подчертаващи доста по-късата й дължина.

Телесни сандали допълваха любимата ни визия на Мидълтън от този официален тур, която отново е дело на Alexander McQueen.

След като се позабавляваха на трибуните на турнира Уимбълдън, Кейт Мидълтън и принц Уилям се върнаха към официалните си задължения. 

Първото от тях е визитата в Полша и Германия, където херцозите са придружени от децата си принц Джордж и принцеса Шарлът. Очарователните кадри с престолонаследниците вече обиколиха медиите на Острова, но ние отново искаме да обърнем повече внимание на стила на Мидълтън!

Не знаем дали причината е новата прическа с модерна дължина до раменете, но в последните дни ни се струва, че Кейт и стилистката й Наташа Арчър са решили да поемат повече модни рискове. Не че някога се е случвало да не харесаме визия, избрана от херцогинята, дори напротив! Но по време на официалния тур изглежда сякаш Мидълтън наистина се забавлява, подбирайки тоалети с неочаквани детайли, вписващи се в премерения й стил.

От белия костюм на Alexander McQueen през мантото в кралско синьо до яркочервената парти рокля, ето какво ни показа Кейт в последните дни! (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.