Très chic! Парижкият стил на Кейт Мидълтън

Вижте визиите, които херцогинята избра за визитата си във френската столица

За пристигането си в Париж Кейт Мидълтън заложи на същото тъмнозелено палто с детайли в черно на Catherine Walker, с което празнува деня на Свети Патрик в Ирландия малко по-рано същия ден.

Кейт и Уилям се срещнаха с френския президент Франсоа Оланд в Елисейския дворец.

Семпъл черен клъч и пусната коса допълваха визията на херцогинята.

За дебюта си в посолството на Великобритания, херцогинята избра любимия си британски бранд - Alexander McQueen. Черната рокля с дължина малко над глезените е леко разкроена и допълнена с кожен колан, пристягащ талията й.

Същата прическа и ефектни бижута, украсени с перли, завършваха ансамбъла на Кейт.

Малко по-късно същата вечер Кейт и Уилям присъстваха на гала вечеря, дадена от посланика на Велиобритания.

Роклята в ледено синьо, с която забелязахме Мидълтън на това събитие, е дело на друга любима модна къща, а именно Jenny Packham.

И докато самата рокля е достатъчно бляскава, благодарение на елементите по цялата дължина, Кейт избра да я допълни с бижута назаем от колекцията на кралица Елизабет II и сребрист клъч.

Истински френски шик! За последния ден от визиатата си, херцогинята направи класически избор, залагайки на рокля от туид на най-известната френска марка, а именно Chanel.

Роклята е характерен за модната къща модел, решен в няколко цвята и е съчетана с друг типичен за нея елемент - чантата на "баклавички". В случая Мидълтън е избрала вариант малка златиста дръжка, решен в цвят бордо.

Обувки с деликатни панделки и колан допълваха тази поредна стилна визия от страна на Кейт.

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън придружи своя съпруг принц Уилям на двудневна официална визита във Франция.  

Посещението на кралските особи цели да затопли отношенията между Великобритания и Франция след решението на Обединеното кралство да напусне Европейския съюз. Събитието беше чакано от почитателите на кралската фамилия и по друга причина – принц Уилям посещава Париж за първи път, след като преди 20 години майка му, обичаната принцеса Даяна, загина в катастрофа във френската столица. 

Херцозите заминаха за Града на любовта в деня на Свети Патрик, като по-рано присъстваха на традиционния парад и други активности по случай празника. Все още в духа на събитието, Кейт пристигна в Париж облечена със същото зелено палто, но по-късно впечатли французите с избора си на няколко бляскави тоалета. Един от тях бе дело на модна къща Chanel и така Мидълтън спази традицията си да залага на местни моделиери при различните си визити по света. 

Вижте всички визии от посещението на Кейт Мидълтън и принц Уилям в Париж! (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.