Мода : Новини12 СЕПТЕМВРИ 2016

Свободни силуети и равни обувки завладяха дефилето на Виктория Бекъм

Промяната в личния стил на дизайнерката за пореден път се отразява и в работата й

Годината е 2016, а Виктория Бекъм няма как да е по-далеч от впитите мини рокли, прическата на каре и обувките на убийствен ток. 

Личният й поглед към модата и стила намира отражение и в новата й колекция за сезон пролет-лято 2017, показана в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк. Игра на обемите, деконструиране на класическия костюм от две части така, че сутиенът под него да попадне на фокус, рокли и поли с дължина под коленете преобладаваха на дефилето. След шоуто самата Виктория сподели, че е почерпила вдъхновение основно от материите и цветовете, с които работи, като този път към любимата й неутрална палитра тя добавя среднощно синьо, бордо, сребристо и дори огнено червено.

Деконструирането на класически елементи в облеклото намери почетно място и в дефилето на Александър Уанг, където бялата риза не само бе с дължина, едва покриваща сутиена, но и съчетана с широки шорти и ниски сандали. Топове, вдъхновени от горнища на бански с множество връзки, носени с манта, дълги поли и джапанки, както и много дантела, затвърдиха позициите на Уанг като любим дизайнер на младите и основно супермоделите на новото поколение. Пригответе се да ги виждате навсякъде в Instagram догодина!

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.