Style File: По червения килим в Кан

Модната приказка на Лазурния бряг продължава с пълна сила

Роузи Хънтингтън-Уайтли в Alexandre Vauthier, 2016-та.

Бразилката рядко разочарова с появите си на Лазурния бряг. Смятаме, че този тоалет няма да се хареса на всички, но нас определено ни плени за пореден път.

От около две години насам тоалетите на Ralph&Russo владеят червения килим на фестивала, а Дън се превърна в поредната красавица, заложила на тяхна единствена по рода си рокля.

Новото поколение супермодели като Кендал и Бела винаги носят със себе си ударна доза сексапил. Високата цепка на тази доста изрязана рокля е голям риск, който Хадид пое на драго сърце.

Отпред роклята на Ирина не е нищо специално, но погледната отзад е истинско произведение на изкуството.

Барбара Палвин във Philosophy, 2016-та.

Наташа Поли в Prada, 2016.

Ева Херцигова в Dior, 2016-та.

Не очакваме нещо прекалено разголено и секси от тоалет на Корс, но това все пак е Алесандра и нейните форми на ангел на VS, така че не се учудихме от избора й на визия.

Адриана ни остави леко раздвоени - отчасти заради дългите ръкави, отчасти заради стайлинга. Оставяме крайното мнение на вас.

В същата графа попада и Карли. И докато харесваме решението й да влезе в ролята на ретро кокетка, нещо в металическата й рокля не работи за нея.

Изабели Фонтана в Brandon Maxwell, 2016-та.

Отново Ralph&Russo, отново спираща дъха жена! Ана е като гръцка богиня в своята ефирна тюркоазена рокля и определено е сред любимките ни от вечерта.

Ако не знаете името на това момиче, време е да го научите. От няколко сезона Бруна е на всеки важен моден подиум, включително и този на VS, затова просто нямаше как да пропусне и Кан. Визията й е семпла, но ни допада.

Материята на роклята на Петра я нарежда сред визиите от Кан, които не ни допаднаха толкова. Истината е, че тоалетът е ефектен, но мястото му е по-скоро на Met Gala, отколкото на фестивала.

Мястото? Червеният килим в Кан и премиерите на филмите “Julieta” и “The Unknown Girl”. Звездите на вечерта? Отново топмоделите, начело с Роузи Хънтингтън-Уайтли и Бела Хадид, които буквално спряха дъха ни със своите червени рокли. 

В новата порция красота от Кан ви показваме най-добрите визии от ден 7 и ден 8 на фестивала, а освен вече споменатите дами, компания им правят техните колежки Алесандра Амброзио, Адриана Лима, Ирина Шейк и други. Впечатлихме се от стила и грацията на тези момичета, които за пореден път показаха, че думата “супермодел” е създадена специално за тях.

Вижте за какво говорим в галерията!

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ

Време е за наградите Emmy 2022
На червения килим14 ЮЛИ 2022

Време е за наградите Emmy 2022

От триумфа на “Succession” до „Squid Game“ - церемонията ще се проведе на 12 септември.

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки
На червения килим28 МАРТ 2022

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки

Какво облякоха звездите за най-голямата вечер в киното?

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice
На червения килим14 МАРТ 2022

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice

Червеният килим на наградите бе изпълнен с красиви визии