Мода : Новини28 НОЕМВРИ 2019

Стилно, но удобно вдъхновение за зимния гардероб от блогърите

Тази година кодовата дума за зимния стил е… удобство

Зимният стил тази година ни прави услуга – само един елемент от облеклото е достатъчен да направи всеки тоалет по-стилен и актуален.

Вероятно няма по-щастливи от нас, че тази година в зимния гардероб на всички модни ентусиасти са се вмъкнали стилни дрехи, с които не правим компромис откъм удобството.

Говорим главно за хита на сезона – плюшеното палто. То е меко, приятно на допир, топли ни и в най-екстремните ситуации и изглежда страхотно във всеки тоалет. Той вече завладя магазините, както и инстаграм профилите на блогърите, и не можем да се сетим за причина и ние да не се присъединим към тренда.

Има го в различни дължини, а преобладаващите цветове са бежовото, сивото, а за дамите с авантюристични натури има и по-щури варианти и лилави и сини цветове.

Вижте как го носи Селин Дион тук: Новият щур тоалет на Селин Дион

Най-страхотното за това палто е, че си отива с абсолютно всичко. Може да го съчетаем с ботуши на висок ток, както и със спортни маратонки, ще се впише добре в тоалет с пола, както и с дънки.

Ако пък ви се струва твърде екстремно да се облечете изцяло като плюшено мече, можете да пробвате по-безопасния вариант на тренда, в който само яката на палтото или якето е създадена от мекия материал.

За всеки вариант сме подбрали подобаващ пример сред тоалетите на блогърите този сезон. Разгледайте техните предложения в галерията и в снимките по-долу.

View this post on Instagram

Oops, I did it again🛍

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.