Мода : Новини28 МАРТ 2018

Стилни празненства за петия рожден ден на Invoke

Модни блогъри и лицето на бижутерийния бранд Александра Петканова изненадаха гостите на бутиците

Бижутерийният бранд Invoke отбеляза петия си рожден ден с елегантни праненства в бутиците си в София и Пловдив.

Специални гости на събитието в Града под тепетата бяха известните у нас блогъри Ивана Александрова, Валери Йорданова и Виктория Баева. В столицата тази чест се падна на Александра Петканова, която е лице на Invoke за България. В бутика в Paradise Center Invoke Selection ослепителният модел изненада гостите, които получиха и стотици награди, сред които бижута и ваучери за пазаруване.

В Пловдив Invoke зарадва почитателите си с над 300 специални награди, а модните блогъри не спестиха от своите съвети за модерна и изискана визия. Те демонстрираха съчетания с бижута с различни форми и цветове, а също така показаха своя прочит на актуалните тенденции при аксесоарите тази година. Ивана, Валери и Виктория неслучайно бяха гости на  Мол Пловдив – именно там бе открит първият обект на бижутерийния бранд преди пет години.

Днес моделите на Invoke могат да се открият в три града и осем обекта. В рамките на пет години Invoke се е доказал не просто като бранд за бижута, но и като място, на което всяка дама може да открие перфектен акцент за своята визия, независимо от личния си стил.

Бижутата на Invoke красят визиите на много популярни българки – Мария, Александра Петканова, Мона Гочева и много други, които се доверяват на бижутата Invoke не само за личния си стил, но и за професионалния си имидж. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.