Стилни дневници: Какво носиха звездите тази седмица

Виктория Бекъм избра равните обувки пред любимия си висок ток!

Винаги е удоволствие, когато виждаме Кейт на червения килим. На наградите Costume Designers Guild Awards актрисата блестеше в тоалет Atelier Versace и обемно колие Tiffany & Co.

Рийз е неизчерпаем източник на вдъхновение за всяка бизнес дама. Същевременно харесваме сините обувки, придаващи повече младежко излъчване на визията ѝ.

Госпожа Бекъм вече няма да носи токчета, но ние пък много я харесваме с равни обувки, особено в този ежедневен аутфит.

Ако някой може да носи блестящ червен гащеризон с дълбоко деколте, съчетан с червени стилето, то това е единствено мис Лопес.

Понякога горещата актриса показва, че има и романтична страна. Точно такъв е случаят с тази рокля в нежен светлорозов цвят.

Виждали ли сте по-впечатляващи гладиаторски сандали от тези, които носи певицата? Обувките са в центъра на този тоалет, затова Сиара залага на семпла бяла риза и велурена пола.

Роклите от деним никога не излизат от мода и най-хубавото при тях е, че като всяко нещо от деним, могат да се носят с всякакви аксесоари. Доказателство? Ботушите и чантата на Босуърт.

Красива идея за пролетна визия ни дава Оливия, карайки ни да си мечтаем за топлите дни, в които бялата дантела ще има място в гардероба ни.

Къса пола, груби боти и ярко червило - невинната Суифт отстъпва място на бунтарката, а това определено ни допада!

Сияещата Лив подчертава нарастващото си коремче с прилепнала рокля в кралско синьо. И цветът, и цялостната визия на актрисата са омагьосващи.

Едно изказване на Виктория Бекъм подлуди модните хроникьори в последните дни. Възможно ли е Пош Спайс да се откаже от обувките на висок ток, които толкова обича?

Не само че е възможно, но дизайнерката вече демонстрира колко добре може да носи дрехите от собствената си колекция и с ниски обувки. Виктория отново попада в списъка ни с най-добре облечени звезди на седмицата и сме сигурни, че дори занапред да не сложи стилето, тя пак ще ни впечатлява.

Вижте кои са останалите дами в нашата галерия! (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.