Стилът на звездите тази седмица

Рийз Уидърспуун ни зарежда с пролетно настроение, Ема Уотсън впечатлява с драматична и секси визия

Слънчевата усмивка на актрисата се допълва от яркорозовите чанта и обувки, напомняйщи ни за героинята й в "Професия блондинка".

Последната премиера на "Красавицата и Звяра" се състоя в Ню Йорк и сложи край на екологичната модна фиеста на Ема. Също като останалите й тоалети, тази рокля Givenchy е произведена от органични и рециклирани материали.

Ева също ни зарежда с доза лятна свежест, благодарение на зелената си рокля, част от собствената й колекция за New York & Company.

Говорейки за собствени колекции, няма как да минем без госпожа Бекъм, която за пореден път носи свой дизайн в Ню Йорк. В случая кремав костюм и убийствени токчета.

Наскоро писахме, че бялото е последният писък в края на зимата. Гледайки Хадид смело заявяваме, че цветът ще е гореща тенденция и през пролетта.

За модните хроникьори Елза е ангелът на Victoria's Secret с най-интересен личен стил. Ние заставаме с две ръце зад това твърдение!

Бляскава и секси рокля, разкриваща оформените крака на модела, е изборът на Хейли за клубно събитие.

Рийз Уидърспуун е неизчерпаем източник на вдъхновение за женствени и цветни пролетни визии, ето защо за пореден път заема първото място в нашата стилна седмична класация! 

Компания този път й правят Виктория Бекъм, Елза Хоск и Ева Мендес, която се завърна на червения килим година след като роди втора дъщеря на Райън Гослинг. Актрисата изглежда зашеметяващо и макар да сме разочаровани, че цял награден сезон съпругът й дефилираше по червените килими сам, наскоро самата Ева заяви, че винаги предпочита да е у дома с момичетата си, вместо на “Оскар”-ите например!

Най-стилните звезди на седмицата както винаги ви очакват в галерията. (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.