Стилът на Кейт Мидълтън покори Бутан

Херцогинята и принц Уилям започнаха официалната си визита на Изток

В първия ден от визитата си в Бутан, Кейт Мидълтън се появи с рокля от една от любимите си британски модни къщи - Alexander McQueen. Херцогинята е голям почитател на дизайните на Сара Бъртън, която преди години създаде известната й сватбена рокля.

Силуетът с лек пеплум детайл е типичен за марката, докато красивите шарки правят препратка към индийската култура. Според модните хроникьори на Острова, Кейт за пореден път впечатлява с избора си за визита в чужбина и то много повече, отколкото с тоалетите си, които избира за местни появи.

Принц Уилям, от своя страна, бе избрал стилен тъмносин костюм, кореспондиращ с тъмните тонове в принта на роклята на Кейт.

За събитието през деня херцогинята бе заложила на нещо по-комфортно, а именно макси рокля в бохо стил, слънчеви очила и обувки на платформи.

Този модел е дело на Anita Dongre и впечатлява с комбинация от цветове, а Кейт го беше допълнила и с красиви обеци.

Макси роклята се оказа доста подходящ избор за херцогинята, която показа и атлетичната си страна.

Под зоркия поглед на съпруга си, Мидълтън показа, че никой спорт не й е чужд.

Херцогинята се забавляваше истински с игрите на футбол и крикет, организирани от домакините.

В чест на местната култура, Кейт постави и традиционната червена точка "бинди", която жените носят в средата на челото си.

На гала вечерта с тема "Боливуд", херцогинята на Кеймбридж впечатли всички с рокля в кралско синь по дизаийн на Jenny Packham.

Бродериите, пайетите и мънистата обаче са дело на местни артисти, както и бижутата й, които са изработени от индийските бижутери от Amrapali.

На втория ден от визитата си Кейт избра консервативен модел с дължина под коленете, съчетан с клъч и обувки в пудрено.

Пестейки от аксесоари, Мидълтън отново избра красиви обеци и годежния си пръстен, който придаваше доза цвят на тоалета й.

Принтове, бохо стил, блясък – стилът на Кейт Мидълтън претърпя рязък завой с началото на визитата на кралското семейство в Индия и Бутан. 

Мидълтън и принц Уилям заминаха на Изток, за да представляват кралица Елизабет II на няколко официални събития, които ще се проведат в близките дни. Както обикновено, Кейт успя да впечатли всички с модните си решения, едновременно отдавайки почит на местната култура, но и не изневерявайки на любимите си марки и дизайнери. 

Бяхме особено впечатлени от пъстрата й макси рокля, с която демонстрира и уменията си във футбола и крикета, както и от ефирното тъмносиньо творение на Jenny Packham, с което се появи на галата, посветена на Боливуд.

Вижте повече в галерията! (Снимки: Profimedia) 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.