Игри : Мода : Новини15 МАРТ 2016

Спечелете страхотна награда от Forever 21!

Споделете кои са вашите най-желани придобивки за тази пролет?

Очаквате ли с нетърпение отварянето на първия магазин на Forever 21 в България на 2 април в Paradise Center?

Скоро легендарният американски бранд ще ни представи философията на т.нар. “бърза мода” и ще можем да се насладим на уникалната атмосфера, която предлагат магазините му. Пригответе се за най-горещите модни трендове, които веднага се превръщат в желани придобивки за всички фешън фенове.

Сега Miss Bloom и Forever 21 ви дават възможността да спечелите страхотна награда*. Вижте 7-те супер свежи модела от пролетната колекция на Forever 21 и отговорете на въпроса: Кои от посочените дрехи са вашите най-желани придобивки за тази пролет?

* 21 късметлии ще спечелят промо карта на стойност 21 лв., валидна за Голямото откриване на магазина (02.04.2016). 

21 game new (1)

1. Дънкови къси панталонки те са винаги актуални и имаме чувството, че никога няма да излязат от мода! Можете да измислите стотици свежи варианти как да ги носите. Тези къси дънкови панталонки са лесни за комбиниране, подчертавайки вашия уникален индивидуален стил.

21 game new (2)

2. Crop Top – късите топове демонстрират изключителна модна устойчивост. Спомняме си времената, когато те бяха любими на тийн идоли като Бритни Спиърс, Кристина Агилера и  Spice Girls. Сега отново се завръщат! Този супер симпатичен и свеж топ подчертава фигурата и би седял перфектно с любимите ви джинси или пола.

21 game new (5)

3. Гащеризон – със сигурност гащеризоните са една от най-удобните дрехи. Не се налага да мислите какъв топ или долна част да изберете – те просто съчетават и двете! Можете да изглеждате неотразимо с този свеж зелен гащеризон, подчертаващ талията.

21 game new (6)

4. Блуза с широки ръкави – само поглеждайки към тази блуза, се пренасяме в 70-те години. Съчетана с къси панталонки или пола тя е актуален тренд за вечерно излизане.

21 game new (7)

5. Дълга пола –  лесна за съчетаване с други дрехи, удобна и супер женствена придобивка. Макси полата има етно елементи и лесно може да стане основа за различни стилове, като добавите някое екстравагантно бижу или обувки.

21 game new (3)

6. Раирана рокля – независимо дали търсите морски или пък цветен акцент, райето е винаги на мода! Раираните десени фигурираха като основна тенденция  за пролет-лято 2016 през седмицата на модата в Ню Йорк. От вертикални до хоризонтални райета, много от дизайнерите се спират на този десен в своите най-нови колекции. Чудесното преимущество на раираните дрехи е, че с тях можете да се появите на всякакви поводи и да изглеждате страхотно!

21 game new (4)

7. Дънково яке – класическа дреха за всеки моден бранд! Можете да носите дънково яке буквално с всичко: рокля, пола или джинси. Никога не излизат от мода и са подходящи за всеки сезон.

За да се включите в играта: коментирайте под Facebook поста ни тук  и ще имате възможността да спечелите промо карта за 21 лв., валидна за Голямото откриване на магазина на Forever 21 в Paradise Center на 2 април.

Период на играта: 15 – 28 март

Победителите ще бъдат обявени на 29.03 (вторник) на missbloom.bg, страницата ни във Facebook и forever21grandopening.bg.

Официалните хаштагове на Forever 21 за България са #Forever21Bulgaria и #F21xMe.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИГРИ

Да отпразнуваме Коледа с джаз и една добра кауза
Игри13 ДЕКЕМВРИ 2021

Да отпразнуваме Коледа с джаз и една добра кауза

Станете част от коледен благотворителен концерт в помощ на Ники

Подаряваме ви два билета за спектакъла "La La Land In Concert"
Игри20 НОЕМВРИ 2017

Подаряваме ви два билета за спектакъла "La La Land In Concert"

Потопете се в магията на най-обичания музикъл за последното десетилетие

Малки удоволствия за чувствителната кожа
Beauty продукти19 НОЕМВРИ 2017

Малки удоволствия за чувствителната кожа

Подаравяме ви продукт по избор от серията Roge Cavailles

Бижута за парти принцеси - подаряваме ви обеци Folli Follie!
Игри14 НОЕМВРИ 2017

Бижута за парти принцеси - подаряваме ви обеци Folli Follie!

Този парти сезон бъдете неотразими с тези съкровища от колекция Wonderfly