Мода : Новини13 СЕПТЕМВРИ 2017

Седмицата на модата в Ню Йорк и силата на деликатната женственост

Колекциите на Victoria Beckham, Oscar de la Renta и още

Отмина времето, в което свързвахме Виктория Бекъм с ултра мини рокли и високи до небето токчета. Напоследък дизайнерката е преоткрила класическите силуети, взети назаем от мъжкия гардероб, меките цветове и дори ниските обувки. 

Това личи и в новата й пролетно-лятна колекция за сезон 2018, представена в рамките на седмицата на модата в Ню Йорк. Изхождайки от собствения си стил, Виктория залага на удобството в комбинация с деликатна женственост. Какво имаме предвид ли? Ефирни рокли в пастелни цветове, панталони, съчетани с блейзъри без ръкави и поли с дължина до средата на прасеца, комбинирани с ризи преобладават в актуалните й предложения. Госпожа Бекъм за пореден път доказва, че е истински майстор в това да предложи актуална мода за сериозни бизнес дами, които обаче нямат против някой и друг експеримент.

Как се гримира Виктория Бекъм за червения килим?

Същото важи и за творческия екип, стоящ зад Oscar de la Renta. Колекциите на покойния дизайнер изобилстваха от разкошни рокли, създадени за принцеси, с флорални мотиви, дантела и тюл. Наследниците му умело запазват неговото наследство, но прибавят и нестандартни дължини, цветови съчетания, изрязани детайли. Залагат и на деконструирани ризи, комбинирани с елегантни шорти и деним. И разбира се, цветята отново са на почит.

Кая Гербер е звездата на Alexander Wang

Флорални мотиви откриваме при Anna Sui и Zimmerman. И докато при Анна те са основно допълнение към бохо-шик настроението в колекцията, при австралийската дизайнерка те се превърнаха в истинска запазена марка.

Акценти от колекциите ще видите в галерията! (Снимки: Profimedia) 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.