Седмица в гардероба на Селена Гомес

Старлетката демонстрира цели 10 визии в последните няколко дни

Нов прочит на спортния стил, така популярен по време на седмицата на модата, певицата демонстрира още на летището в Ел Ей, на път за Париж. Червеният суичър с качулка на Vetements тя съчета с червен панталон, бели сандали и чанта LV.

За разходка из френските улици Гомес избра класическа пола от деним и секси черно боди с връзки, а към тях добави високи ботуши с отворени пръсти и черен блейзър.

Вдъхновената от смокинг рокля е може би най-провокативният ѝ тоалет от доста време насам. В съчетание с червено червило, визията ѝ е перфектна за клуб.

Запленени сме от наситения нюанс на кожения панталон, който служи като единствен цветен акцент в тази ежедневна визия.

Показвайки чувствената си страна по време на вечеря на модна къща Louis Vuitton, Гомес блесна в ефирна черна рокля Vionnet.

Стилът на една бизнес дама, пречупен през призмата на набиращата скорост модна къща Monse, е всичко, от което изпълнителката има нужда, за да ни грабне веднага. Е, и от червеното червило, разбира се.

Отново готова за парти е певицата, благодарение на Rodarte X Other Stories. Интересна е комбинацията от бляскава вечерна рокля с пайети и късо яке.

Оставяме с впечатлението, че любимият й похват за малко повече настроение в аутфита е елемент в червено. Тук комбинацията с широк панталон и палто в меко бежово е перфектна за ежедневието.

Все още не сме ви показали всичко от романтичната Селена! Певицата отбелязва ново модно попадение с рокля в огнено оранжево с дълбоко деколте.

Истински сблъсък на материи и силуети наблюдаваме в този интересен ансамбъл, в който дори белите обувки не са скучни.

За финал старлетката отново се завръща към романтичните визии, селектирайки рокля по тялото с апликации в кралско синьо.

В последните година-две стилът на Селена Гомес претърпя истинска революция и от неуверено 20-годишно момиче певицата се превърна в изискана млада дама. 

Преди изпълнителката често допускаше модни гафове и макар всячески да се стараеше да избяга от имиджа си на тийн икона, сякаш никога не й се получаваше. Дали положителната промяна се дължи на нов стилист? Най-вероятно, но е факт, че откакто се раздели с Джъстин Бийбър, качи няколко килограма (с които се гордее!) и пусна нов албум, певицата остави дните на Дисни звезда далеч зад гърба си.

Гомес често попада в списъците ни с най-добре облечени звезди както в ежедневието, така и на бляскави събития и наградни церемонии. В последните няколко дни обаче, Селена успя да ни впечатли именно със своя уличен стил, демонстриран в рамките на седмицата на модата в Париж.

Само за седем дни изпълнителката показа цели 10 визии, които днес ви показваме в галерията по-долу. Вижте ги!

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.