Седмичната доза звезден стил

Даян Крюгер, Сиара и Алисия Викандер спряха дъха ни на червения килим

На този етап вече сме убедени, че от модна къща Louis Vuitton не биха могли да си намерят по-добро рекламно лице от Алисия! Отново ослепителна от глава до пети, облечена в сребърно творение на Никола Геские.

Не можем да си спомним някога да сме виждали лоша визия на Даян както на червения килим, така и в ежедневието. Тук актрисата за пореден път ни кара да се влюбим в червения цвят, избирайки рокля от огнена дантела на Jason Wu.

Продължавайки топлите си отношения с Cavalli Couture (и Питър Дъндас, който изработи сватбената й рокля), изпълнителката отново избра техен тоалет за наградите ESPY 2016.

На същата церемония харесахме и избора на Оливия, която подчерта перфектното си тяло с бяла рокля Antonio Berardi със златисти апликации.

Надали има рокля от черна дантела с етикет Elie Saab, по която да не сме въздишали поне веднъж. Тази на Ема не прави изключение.

Струва ни се, че когато Кристен не се старае толкова много, резултатът във визиите й е много по-добър. Тази комбинация от костюм в бяло и ниски обувки е пример за това.

This girl is on fire! Макар и в черно, първата асоциация, която правим с Хайди, е "гореща". Харесваме всичко тук!

Още една почитателка на тенденцията с голите рамене откриваме в лицето на британския топмодел. Селектирайки ефирен топ, Роузи го съчетава с любимата й комбинация от деним и високи сандали.

Допада ни начинът, по който Оливия е решила да съчетае бялата рокля с плисе с интересен шал.

Много ретро вдъхновение се излъчва от тази визия на Кендал и това ни харесва, но в случая ни липсва малко цвят.

Макар Блейк Лайвли да успя да открадне вниманието на модните критици с бляскавата си визия от премиерата на филма Cafe Society, тази седмица имаше не един или два момента от червения килим, които си заслужават да се видят!

Един от тях е прелестната Сиара, която придружи своя съпруг Ръсел Уилсън на спортните награди ESPY 2016. Двамата се венчаха само преди седмица в замък във Великобритания, а на церемонията демонстрираха любовта си пред насъбралите се фенове и фотографи.

Освен арендби звездата, в галерията по-долу ви очакват новата модна икона Алисия Викандер, Даян Крюгер и още! (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.