Седмицата на модата в Ню Йорк: част 1

Или какво харесахме от колекции Есен 2013

Първата от редица предстоящи седмици на модата, в които дизайнерите ни показват какво ще се носи тази есен, тече с пълна сила в Ню Йорк. Какво обаче ни впечатли най-много? Ние от Miss Bloom подбрахме за теб най-добрите колекции!

Carolina Herrera

Седмицата на модата в Ню Йорк: част 1

Моделите на модна къща Carolina Herrera бяха с прибрани коси в стил 80-те години – блясък, съответстващ идеално на луксозната колекция. Принтове, много кожа с косъм, приглушени цветове и пастели… Харесахме смелата ярка рокля с дълбоко деколте и панделка, черната рокля, чиито ръкави са целите в пайети и бялата рокля с буфан ръкави и широк черен колан на талията. 
Diane von Furstenberg 

Седмицата на модата в Ню Йорк: част 1

“Не става дума за ходенето на парти. Става дума за животa като парти,” заявява Даян зад кулисите на ревюто. И именно това е темата на шоуто, което ни потапя във феерия от ярки цветове и фини материи, и ни връща обратно в 70-те диско години. Ярко червено, синьо във всичките му нюанси, циклама, принтове и типично есенни цветове като тъмно зелено, кафяво и сиво – всичко това олицетворяваше есенната колекция на дизайнерката. 
Donna Karan 

Седмицата на модата в Ню Йорк: част 1

В тази колекция всичко се свежда до асиметричните дължини и кройки при всяка дреха в женския гардероб – дълги и къси рокли, палта, наметки, сака. Материите са ефирни и обгръщат нежно тялото. Трендът на роклите тип наметка продължава и в колекцията на Дона. И тук видяхме много разноцветна кожа с косъм и вълна, редом до сатен. 
Hervé Léger by Max Azria

Седмицата на модата в Ню Йорк: част 1
Никой не е предполагал, че в колекция на Hervé Léger някога ще видим свободен панталон, пък било то и от лъскава черна материя. Но на ревюто беше показан чифт, съчетан с ефирна блуза, и се превърна в един от най-харесваните модели в есенната колекция. Отново видяхме класическите рокли за Hervé, но обсипани с пайети и различни бродерии. И всичко това показано от модели с разпилени коси и шапки с козирки. 
Виж още от есенните колекции на стр. ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИЗБОРЪТ НА РЕДАКТОРИТЕ

Десетте правила в дома на Емили Шуман
Изборът на редакторите11 СЕПТЕМВРИ 2019

Десетте правила в дома на Емили Шуман

Известната блогърка споделя как поддържа къщата си стилна, но уютна

Това е зодията, която винаги ви къса нервите!
Астро съвети06 МАРТ 2018

Това е зодията, която винаги ви къса нервите!

Ето защо не можем да понасяме хората от предходния знак:

Как да намалим стреса само за 5 мин.
Better me14 ЮЛИ 2017

На колко години сте? Внимавайте, ако са 29, 39, 49, 59...

Ставаме склонни към изневяра и депресия

Пълен хороскоп за месец януари
Астро съвети15 ЯНУАРИ 2016

Пълен хороскоп за месец януари

Много любов и страст за Телец и Водолей, нови работни проекти за Близнаци и Риби