Мода : Новини09 ЮНИ 2016

Рита Ора разгорещява страстите по бански

Певицата стана лице на италиански бранд

Рита Ора има ново поприще – модел на бански костюми!

Поп звездата демонстрира сексапил и извивки в новата кампания на италианската марка за бельо и бански Tezenis. На кадрите Рита е облечена в няколко от най-актуалните модели на сезона, а именно бански от две части с трайбъл мотиви или едноцветни с плетени детайли по ръбовете на горнището и долнището.

rita swimwear (1)

rita swimwear (4)

Стайлингът на фотосесията е доста семпъл, като банските се допълват единствено от няколко тънки златисти верижки, опасващи тялото на певицата и златна гривна. Русата коса на Ора е стилизирана с мокър ефект и небрежно разрошена. Beauty визията й се допълва от лек коралов цвят на устните и лак в черно или жълто.

rita swimwear (3)

Не за първи път виждаме Рита да работи съвместно с марката Tezenis. Британската звезда от албански произход за първи път изгря в кампанията за бельо за сезон есен 2015, като тогава я видяхме в секси модели от черна дантела, съчетани с бомбър яке и топ с пайети, и отново златисти аксесоари.

rita tezenis (2)

rita tezenis (1)

Рита вече се изявява като дизайнер и лице на Adidas, създавайки успешна младежка линия за спортната марка. Дали е въпрос на време певицата да последва стъпките на колежката си Риана, която вече може да се похвали с цяла колекция дрехи и аксесоари за Puma, и чисто нова линия футуристични очила за Dior?

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.