Мода : Новини02 АВГУСТ 2018

Риана планира да се завърне във фитнеса

Различната певица за британския VOGUE

Риана винаги е била уверено момиче и за пореден път демонстрира, че няма проблем със себе си, а още по-малко с външния си вид.

В последната година и половина, поп звездата натрупа доста килограми, но очевидно това въобще не я притеснява. Дори напротив! Знам, че скоро трябва да вляза във фитнеса и да тренирам, но наистина се надявам да не намалеят гърдите, дупето и бедрата ми. Сега си ги харесвам много повече. Ще изгубя малко килограми, но не много,” категорична е Рири пред новия брой на британския VOGUE, чиято корица краси през септември.

Вдъхновяващото послание на Риана за жените с пищни тела

Барбадоската красавица е изключително различна и много цветна за новия VOGUE. Впечатление правят веждите на певицата, или по-скоро липсата на такива. Експертите отдават тази това решение на стилистите на изданието.

Бюти триковете на Риана в 10 минути

Става ясна и причината, заради която певицата е натрупала излишното тегло. Това се случва след раздялата й с рапъра Дрейк. “От тогава тя страда в известна степен от депресия, плюс това има голям апетит към тестените изделия, особено през нощта,” издадоха тогава нейни приятели. Ето защо, за отрицателно време тя неусетно качила близо 20 килограма. Загърбила и ежедневните тренировки във фитнеса, с които преди поддържаше перфектните си форми.

Вече няма и помен от дългата коса на Риана

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.