Мода : Новини13 ДЕКЕМВРИ 2016

Reuse. Reduce. Remix – новият блог на Remix.bg

Стилно парти беляза старта на новата онлайн дестинация за мода и стил

Remix.bg, най-големият магазин за качествени second hand находки, представи своя нов блог Reuse. Reduce. Remix на събитие в столичното заведение Memento. 

Журналисти и модни блогъри се забавляваха в компанията на Геновева Петрова, изпълнителен директор на Remix.bg и Лилия Дакова, човекът зад блога. Те от своя страна представиха компанията и запознаха гостите с бъдещите теми: защо да пазаруваме дрехи втора употреба, кои са тенденциите за Есен/Зима 2016, рубриката Style Remix за стайлинга на известни личности и много други. 

remix-2 remix-1

В последните години темата за устойчивото развитие на модната индустрия е повече от наболяла, а пазаруването на дрехи second hand е една от малкото стъпки, която всеки от нас може да направи. Модните фенове са наясно с това и с факта, че на remix.bg могат да открият страхотни дизайнерски находки, а вече и любопитна информация за модата и стила. Всеки ден пък ги очакват нови 10 000 шопинг находки и уникален ценови модел – падане на цените с 5% всеки ден, до -60%. Remix.bg/blog събира на едно място експертни съвети, красота, стил, лайфстайл, звездна мода и новини. 

remix-5 remix-3

Приятната атмосфера беше допълнена от класически коктейли, remix-ирани по специален начин. Блогърите побързаха да споделят в социалните мрежи кадри от обстановката и снимки на любимите Strawberry Cosmopolitan, Mango Margarita & Baileys Hot Chocolate. На тръгване всеки получи невероятен подарък: продукт от селекцията на Remix.bg в кутия от рециклиран картон – запазената марка на компанията, в която се опаковат всички артикули.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.