Мода : Новини15 МАРТ 2018

Пролетта на PANDORA е облечена в златист блясък

Златистите слънчеви лъчи на пролетта и събуждането на природата за нов живот вдъхновяват новата колекция бижута на PANDORA, носеща името SHINE, част от новите модели за Пролет 2018

Тази година брандът, превърнал луксозната сребърна бижутерия в своя запазена марка, изненадва почитателите си с нова линия бижута със златно покритие.  Едновременно класически и модерни, те провокират дамите да заблестят ярко в началото на новия сезон, изразявайки себе си с красивите предложения.

Именно те бяха в центъра на елегантното събитие, което PANDORA организира в своя бутик в Mall of Sofia. Специални гости на него бяха модни журналисти, популярни у нас блогъри, известни личности и избрани клиенти на бранда. Те първи получиха възможността да се докоснат до колекцията PANDORA SHINE и нейните изкусно създадени бижута, вдъхновени от природата. 

Дамите бяха посрещнати с чаша шампанско с 24К частички злато, a блясъкът на колекцията беше отразен в цялостния стайлинг на бутика, започвайки от златните балони  и завършвайки с водопада от жълти светлини, символизиращи блясъка на бижутата. Всеки гост имаше възможността да се снима за спомен пред пролетната стена с живи цветя, пеперуди в полет и кошери с пчели, запечатвайки емоцията, която PANDORA SHINE носи в себе си.

Със своето 18 каратово златно покритие, колекцията PANDORA SHINE придава ново измерение на блясъка във вече добре познатите ни бижута на марката. Висококачествената изработка и изкусно създадените детайли се срещат, за да представят на всяка жена нови начини да се почувства вдъхновена и да демонстрира креативност, когато изразява себе си. Златото ни отвежда на едно пътешествие, в което главна роля има Майката Природа. Елементи от флората и фауната ни пленяват, а в съчетание със златистия блясък навяват мисли за приближаващата пролет, жарките лъчи на слънцето, топлината и светът, който се събужда за нов живот.

Ключов елемент в PANDORA SHINE е пчелата – символ на новия сезон, а в случая и метафора, символизираща женската енергия. Изискани и изкусно създадени, златистите бижута с пчели и мотиви на кошери създават елегантен завършек на всеки тоалет и пленяват почитателите на PANDORA с нови възможности за себеизразяване с помощта на стайлинга и блясъка. Сред тях откриваме чоукъра “Златна възможност” – елемент, който дебютира сред стиловете на марката.  Добре познатите ни талисмани също са тук, този път украсени с пчели: “Пробуждане”, “Сладка като мед”, “Златен шанс”, “Златно съкровище”. Пръстенът и гривната “Златна възможност” деликатно допълват главата PANDORA SHINE в бляскавата история на бранда.

Открийте PANDORA Shine в магазини PANDORA в София и Пловдив.

Разгледайте новата пролетна колекция на www.pandora.net/bg-bg

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.