Мода : Новини02 СЕПТЕМВРИ 2019

Празник на модерната жена от есенната колекция на H&M Studio

Дрехите носят духа на есенната магия

От снимките можем да видим изкусното преплитане на есенния мистицизъм с модерния градски стил.

Есенната колекция на H&M Studio носи подходящото име „Магически реализъм”. В снимките за кампанията моделът Адут Акеч доказва, че дрехите са създадени да са носени от модерната жена в града, като позира сред забързаните улици на Ню Йорк.

Най-актуалните рокли тази есен ще са с микс от принтове

Разбира се, няма защо да се притесняваме – моделите ще стоят страхотно и сред жълтите павета в София, както и навсякъде, където искате да ги разходите. Затова и побързайте да ги закупите в магазина на H&M на бул. Витоша 6 или онлайн от 5 септември.

Фотосесията е дело на фотографа Крисчън Макдоналд и стилиста Людивин Поаблан, която е и консултант в дизайна. 

Дрехите внасят есенно настроение предвид идния сезон, но могат да се интерпретират и в гардероба за останалата част от годината. Създадени са точно за това – да бъдат устойчиви във времето и да дават възможност на жените да експериментират на воля.

„Вдъхновихме се да открием магичното във всекидневието. В търсенето на устойчиви във времето модели с лек духовен елемент създадохме всеки артикул от колекцията така, че да вдъхновим модерната жена. Има толкова много класически облекла в колекцията, които могат да бъдат комбинирани както с официални дрехи, така и с артикули за ежедневието“, разказа Анджелика Гимборг, дизайнер за H&M Studio.

Артикулите, които ни станаха любими са палтото със строг силует, вълненият костюм с вталено сако и ефирната рокля от рециклиран полиестер. Сред цветовата гама преобладават неутралните нюанси, които перфектно се вписват със сегашните тенденции, както и есенните кафяви и зелени цветове.

Най-добрите нови обувки в ZARA, Mango и H&M

„Колекцията е един празник на модерната жена. Тя е свободна, силна и отстояваща
принципите си. Тя се облича за себе си и създава един микс от класически силуети с по-авангардни елементи. Избрахме да снимаме колекцията на фона на пълните с
енергия улици на Ню Йорк, за да покажем нейната свобода, сила и енергия, “ допълва Людивин Поаблан, стилист и креативен консултант.

Снимките на всички модели можете да намерите в галерията, а ако искате да намерите повече информация за колекцията, посетете специалния сайт на колекцията на адрес hm.com.

На фокус за есента: Ботуши в цвят крем

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини17 СЕПТЕМВРИ 2019

На филмовия фестивал във Венеция имаше български рокли

Светослав Колчагов облече италианската актриса Елиана Мильо

Новини16 СЕПТЕМВРИ 2019

Акценти от пролетното ревю на Виктория Бекъм

Неочаквана доза ефирна женственост завладява бранда, известен със своя по-скоро строг шик

Новини16 СЕПТЕМВРИ 2019

Риана с бална рокля и бели маратонки Nike

Певицата се преобу за удобство след Диамантения си бал, но и това съчетание се е получило

Новини13 СЕПТЕМВРИ 2019

Рита Ора за Escada: Дързостта й е като втора кожа

Луксозният бранд отново избра да работи с певицата