Мода : Новини02 СЕПТЕМВРИ 2019

Празник на модерната жена от есенната колекция на H&M Studio

Дрехите носят духа на есенната магия

От снимките можем да видим изкусното преплитане на есенния мистицизъм с модерния градски стил.

Есенната колекция на H&M Studio носи подходящото име „Магически реализъм”. В снимките за кампанията моделът Адут Акеч доказва, че дрехите са създадени да са носени от модерната жена в града, като позира сред забързаните улици на Ню Йорк.

Най-актуалните рокли тази есен ще са с микс от принтове

Разбира се, няма защо да се притесняваме – моделите ще стоят страхотно и сред жълтите павета в София, както и навсякъде, където искате да ги разходите. Затова и побързайте да ги закупите в магазина на H&M на бул. Витоша 6 или онлайн от 5 септември.

Фотосесията е дело на фотографа Крисчън Макдоналд и стилиста Людивин Поаблан, която е и консултант в дизайна. 

Дрехите внасят есенно настроение предвид идния сезон, но могат да се интерпретират и в гардероба за останалата част от годината. Създадени са точно за това – да бъдат устойчиви във времето и да дават възможност на жените да експериментират на воля.

Празник на модерната жена от есенната колекция на H&M Studio

„Вдъхновихме се да открием магичното във всекидневието. В търсенето на устойчиви във времето модели с лек духовен елемент създадохме всеки артикул от колекцията така, че да вдъхновим модерната жена. Има толкова много класически облекла в колекцията, които могат да бъдат комбинирани както с официални дрехи, така и с артикули за ежедневието“, разказа Анджелика Гимборг, дизайнер за H&M Studio.

Артикулите, които ни станаха любими са палтото със строг силует, вълненият костюм с вталено сако и ефирната рокля от рециклиран полиестер. Сред цветовата гама преобладават неутралните нюанси, които перфектно се вписват със сегашните тенденции, както и есенните кафяви и зелени цветове.

Най-добрите нови обувки в ZARA, Mango и H&M

„Колекцията е един празник на модерната жена. Тя е свободна, силна и отстояваща
принципите си. Тя се облича за себе си и създава един микс от класически силуети с по-авангардни елементи. Избрахме да снимаме колекцията на фона на пълните с
енергия улици на Ню Йорк, за да покажем нейната свобода, сила и енергия, “ допълва Людивин Поаблан, стилист и креативен консултант.

Снимките на всички модели можете да намерите в галерията, а ако искате да намерите повече информация за колекцията, посетете специалния сайт на колекцията на адрес hm.com.

На фокус за есента: Ботуши в цвят крем

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.