Мода : Новини21 МАЙ 2013

Поп певецът Миро стана рекламно лице на EMPORIO ARMANI

Той ще представлява италианския бранд за България

Миро е новото рекламно лице на EMPORIO ARMANI за България, обявиха представителите на марката у нас. 

Това е първият рекламен ангажимент от подобен мащаб за певеца, който в момента е и член на звездното жури в “Гласът на България”.
Със сключването на договора му с италианския моден бранд, името на певеца се нарежда сред световни звезди като Дейвид и Виктория Бекъм, Риана, Рафаел Надал, Меган Фокс и още много други, които са били посланици на Emporio Armani по света. 
Новината всъщност не ни изненадва – Миро винаги е впечатлявал с отношението си към модата и от години е един от най-стилно облечените представители на българската поп сцена. 
Поп певецът Миро стана рекламно лице на EMPORIO ARMANI
Българските представители на бранда от Глобал Брандс Дистрибюшън коментират решението си така: “Миро е идеалното лице на EMPORIO ARMANI, тъй като благодарение на своето постоянство, професионализъм и стил той винаги е съумявал да предаде на публиката любовта към това, което прави, а именно това са част от ценностите, върху които се гради и името на EMPORIO ARMANI.” 
С нетърпение очакваме да видим повече от колаборацията на певеца с известния бранд, тъй като името EMPORIO ARMANI се е превърнало в нарицателно за стил и класа. Колекциите на марката впечатляват с елегантност и изчистени линии, но едновременно с това въплъщават в себе си модерния дух на съвременния градски човек, ценящ изискаността и качеството. 
Цялостните колекции дрехи и аксесоари на EMPORIO ARMANI, както и линиите Armani Jeans и EA7, могат да бъдат открити в монобранд магазина на ул. Съборна 4. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.