Мода : Новини16 ДЕКЕМВРИ 2021

Подаръка, който купуваме, когато искаме да подарим нежност и красота

Palmers прегръщат новите тенденции при бельото, за да направят избора ни за коледния шопинг по-лесен

Все още не е късно да открием перфектния подарък за тазгодишните празници.

Не можем да сложим панделка на нежността и да поставим под елхата топлите чувства, които изпитваме към някого, но можем да подарим модел от последната колекция на Palmers.

Дали ще изберете да изненадате приятел с елегантно нощно облекло, или пък ще направите двоен подарък на себе си и на половинката с луксозен чифт бельо – австрийският бранд Palmers е събрал всичко в своята празнична коледна колекция.

Ако става дума за силното рамо до нас, всички знаем, че бельото е опаковката към  подаръка… но когато опаковката е толкова добра, изкушението е още по-голямо.

Подаръка, който купуваме, когато искаме да подарим нежност и красота

Изискана дантела и блестящ сатен примамват окото, а нежните текстури и удобни кройки карат моделите да стоят като втора кожа, осигурявайки ни комфорт при най-вълнуващите моменти от празниците.

Страстният нюанс на червеното се прокрадва върху множество модели от серията – освен върху бикините и сутиените го срещаме и върху елегантното нощно облекло, бодитата и коланите с жартиери. Еквивалентна нотка сексапил осигуряват и поредицата “Gilded Eve”, изработена в бляскав златист сатен, “Modern Silk”, създадена от чиста коприна и “Privée Indulgence“, която се отличава с елегантна бродерия и цветни акценти в розово злато. Иначе казано – сред моделите на Palmers този сезон ще намерите всичко, което ви е нужно, за да се чувствате уверени и да изненадате половинката.

Връщайки се към идеите за подаръци за близки и приятели, насочваме поглед към изненадващата продуктова гама от копринени мъжки пижами. Предложенията като пижамите “Silky Christmas” и боксерките в същото коледно настроение са разработени с цел да подарим истински специално изживяване и на господата, разбивайки всички стереотипи, че коприненото нощно облекло е само за жените.

Ако все още се чудите кой точно модел да изберете, сме ви оставили малка доза вдъхновение в галерията, а когато направите своя избор, предложенията на Palmers ви очакват във физическите магазини на бранда и онлайн – на shop.mdl.bg.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.