Мода : Новини28 НОЕМВРИ 2016

Победителките в стилното предизвикателство на Miss Bloom и Folli Follie

Момичетата получиха стайлинг съвети от нашия екип, професионален грим и фотосесия

Пет са победителките в модното предизвикателство на Miss Bloom и Folli Follie!

Момичетата, почитателки на бляскавите бижута и стилните аксесоари, успяха да впечатлят нашия екип със своите визии и вдъхновяващи отговори на въпроса “Коя е любимата ви отличителна черта, която бихте искали да подчертаете с помощта на аксесоарите?” Ние пък избрахме пет от включилите се в предизвикателството и ги поканихме в бутика на Folli Follie в Serdika Center.

folli-style-2

folli-style-6

На екслузивната стайлинг сесия Милена Маринова, Василена Гатева, Михаела Калоянова, Велиана Крапчева и Йоанна Росенова имаха възможността да разгледат актуалните предложения на марката. В колекциите бижута, чанти и часовници на Folli Follie всяка дама ще открие своя мечтан подарък или допълнение към бляскавата визия за предстоящия парти сезон. Нашите победителки подбраха своите  аксесоари според собствените си стил и вкус, възползвайки се от линиите Metallic Love, Bonds, Fashionably Silver, Grace и Synthesis.

folli-style-4

folli-style-9

С помощта на специалистите в бутика и екипа на Miss Bloom, петте момичета използваха бижутата, чантите и часовниците, за да допълнят и преобразят своите семпли визии. Чрез комбинация от пръстени и обеци в розово злато, допълнени с ярък клъч или обемно сребристо колие, гривна и пръстен, стилните дами постигнаха един по-различен, макар и подчертано младежки и модерен прочит на личния си стил.

folli-style-10

folli-style-7

folli-style-13

folli-style-123

folli-style-3

Веднъж избрали ефектните допълнения от селекцията на Folli Follie, момичетата се насладиха на професионален грим от M.A.C. Гримьорите им представиха актуалните тенденции при парти грима и споделиха с тях някои от любимите си трикове за нанасяне на тъмно червило, сенки с брокатени частици и модерния “nude” грим.

folli-style-11

folli-style-5

folli-style-8

Накрая всяка от петте дами застана пред фотообектива и влезе в ролята на модерното, градско и обичащо блясъка на бижутата момиче на Folli Follie.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.