Мода : Новини23 МАЙ 2017

По-различните “Спасители на плажа”

Минимален ретуш и момичета с истински тела в новата кампания на Swimsuits For All

За поредна година марката бански костюми Swimsuits For All наема известния plus-size модел Ашли Греъм за своята рекламна кампания. 

Както подсказва и името, брандът наистина предлага “бански костюми за всички”, ето защо този път към Греъм се присъединяват 42-годишната Ники Тейлър и 26-годишната Теяна Тейлър. Последната нашумя с участието си в клипа към песента на Кание Уест “Fade”, където демонстрира горещи извивки в оскъдно облекло.

Макар и трите момичета да имат различен тип фигури, всяка от тях позира в класически цял бански костюм, решен в яркочервено. Фотосесията е вдъхновена от култовия сериал “Спасители на плажа” и едноименния филм, който тръгва по кината след броени дни. Ашли, Теяна и Ники влизат в ролята на Памела Андерсън и показват тела на фона на златист плаж и жълти джетове.

По-различните "Спасители на плажа"

Греъм, която е може би най-известният plus-size модел в света, наскоро издаде книгата си A New Model. В нея брюнетката говори за личния си опит в модната индустрия, трудностите и негативните коментари, с които се е сблъсквала от началото на кариерата си до днес. “Това, което искам, е да накарам хората в тази сфера да продължат да преминават поставените граници. Тогава може би фотографите, арт директорите и редакторите ще бъдат по-отворени към идеята да наемат момиче не заради извивките й, а защото е подходяща за историята, която разказват.”

Вижте повече снимки от фотосесията на Swimsuits For All в галерията! 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.