По червения килим в Кан: Риана, Кендал Дженър и супермоделите

Най-добрите визии, които видяхме този уикенд

Светлосинята рокля Michael Cinco със сигурност ще остане в историята като една от най-запомящите се визии от Кан изобщо.

Моделът демонстрира перфектни крала в рокля Giambattista Valli с дълъг шлейф, достойна за фестивала.

Колежката на Кендал продължи да впечатлява модните хроникьори, като този път заложи на Dior. Харесваме нюанса на червеното, а също и начина, по който Бела го е допълнила със същия цвят червило.

В Dior видяхме и поп звездата, която изненада всички си избора си на аксесоари, а именно слънчевите очила с ретро рамки.

Дизайнерското дуо Ralph & Russo се очертава като предпочитан от знаменитостите избор за Френската Ривиера. Лили е поредната, избрала да блести в техен тоалет и смеем да твърдим, че й се получава прекрасно.

Бледолилавата рокля на Джесика, дело на Givenchy, се отличава с пола от пискюли и камъни, покриващи цялата горна част.

Признаваме си, че очаквахме повече от Никол, особено на този червен килим. Роклята на Rodarte блести със сребристите си пайети, но силуетът не е характерен за това събитие.

Ангелът на Victoria's Secret беше звездата на откриването на филмовия форум и продължава да впечатлява. Този път вместо рокля, Сара избра гащеризон на Armani.

Драмата не е чужда на Арая, която този път избра да облече нарастващото си коремче във впечатляващ тоалет на Alexis Mabille.

Съвсем класическият силует на роклята Armani всъщност е компенсиран от пъстрите пайети, които я покриват по цялата й дължина.

На блясъка заложи и най-малката сестра Олсън, която мина по червения килим в рокля на Miu Miu с дълбоко деколте.

Ел избра рокля на Gucci, която освен че е изработена от ефирна зелена материя, се отличава със сребристи апликации и огромни цветя в края на полата.

Аризона също заложи на Ralph & Russo и техните спиращи дъха рокли.

Никога не можеш да сгрешиш с Elie Saab и Олга го знае добре. Актрисата е намерила баланса между пищност и фина женственост с тази рокля.

На Elie Saab е заложила и красивата Сонам, затвърждавайки мнението ни, че индийките са най-ярките звезди на това издание на фестивала!

Коко Роша, 2017 година.

Колкото и пищни да са визиите на звездите, дефилиращи по червения килим в Кан, всяка година има една рокля, която кара всички да говорят за дамата, която я носи. 

Миналата година това беше яркосиньото творение на Atelier Versace, с което Блейк Лайвли подчерта нарастващото си коремче. Тази година това е роклята на Айшвария Рай.

Индйската актриса спря дъха на присъстващите в светлосин модел от колекция висша мода на дизайнера Michael Cinco. От отгомната пола от тюл през голите рамене и флоралните апликации, които красят всеки сантиметър от роклята, всичко в този тоалет превръщаше Айшвария в една модерна Пепеляшка. Ние пък единодушно й даваме короната на тазгодишната кралица на фестивала, макар да остава още седмица до закриващата церемония.

Освен Рай, този уикенд в Кан видяхме още Риана, Кендал Дженър, Никол Кидман и много други звезди, чиито визии ви очакват в галерията! (Снимки: Profimedia)  

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ

Време е за наградите Emmy 2022
На червения килим14 ЮЛИ 2022

Време е за наградите Emmy 2022

От триумфа на “Succession” до „Squid Game“ - церемонията ще се проведе на 12 септември.

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки
На червения килим28 МАРТ 2022

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки

Какво облякоха звездите за най-голямата вечер в киното?

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice
На червения килим14 МАРТ 2022

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice

Червеният килим на наградите бе изпълнен с красиви визии