По червения килим на почетните “Оскар”-и

Сезонът на филмовите награди официално е открит с Governors Awards 2017

Звездата от "La La Land" мина по червения килим в тоалет, създаден за нея от модна къща Louis Vuitton. Ема е лице на френския бранд отскоро, но определено сме доволни от избора й!

Изневерявайки на любимия си Dior, актрисата дефилира в тоалет от две части на Alexander McQueen. Флоралните бродерии правят тази визия младежка и подходяща за нейния стил.

Роклята от черен сатен на Gucci е с класическа кройка и висока цепка, а сребърните бижута на актрисата кореспондираха с детайлите по раменете.

Черна рокля с бродерия Altuzarra и розово пухено яке Prada са изборът на Марго за вечерта.

Кери рядко ни разочарова и този път не е изключение. Нежната й рокля Giambattista Valli Couture в цвят бордо е перфектен избор.

Роклята на Сара е с марка Miu Miu, но е доста подобна на тази на Салма Хайек. Въпреки това харесахме избора на актрисата.

Черното очевидно беше предпочитаният цвят на вечерта, тъй като видяхме Алисън в такъв тоалет. Комбинация от пуловер и пола на Brandon Maxwell бяха нейното решение.

За разлика от повечето присъстващи, певицата реши да заложи на цвят с тази рокля Cushnie et Ochs с яркожълт детайл.

Тазгодишните отличия Governors Awards 2017 бяха раздадени този уикенд в Холивуд и по традиция дадоха официалния старт на сезона на наградите. Той ще приключи с “Оскар”-ите на 4-ти март 2018 г.

Церемонията е известна и като “Почетните Оскар-и”, тъй като се организира от Филмовата академия и цели да отличи няколко легендарни артисти. Тази година те са Чарлз Бърнет, Оуен Ройзман, Агнес Варда и Доналд Съдърланд. 82-годишният Съдърланд получи наградата за цялостно творчество, а на гала събитието присъстваха цял куп холивудски величия: Лорънс Фишбърн, Гари Олдман, Дъстин Хофман, Ричард Гиър, Стивън Спилбърг. 

На червения килим вниманието ни беше приковано към красивите дами, дефилиращи по него. За радост на фотографите, Ема Стоун и Дженифър Лорънс доста се позабавляваха, докато позираха за снимки. А двете актриси попадат в списъка ни с най-стилните звезди на вечерта! Останалите ви очакват в галерията.

Снимки: Profimedia 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ

Време е за наградите Emmy 2022
На червения килим14 ЮЛИ 2022

Време е за наградите Emmy 2022

От триумфа на “Succession” до „Squid Game“ - церемонията ще се проведе на 12 септември.

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки
На червения килим28 МАРТ 2022

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки

Какво облякоха звездите за най-голямата вечер в киното?

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice
На червения килим14 МАРТ 2022

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice

Червеният килим на наградите бе изпълнен с красиви визии