Мода : Новини20 ФЕВРУАРИ 2018

Пътешествие до Париж с H&M Studio

Пролетно-лятната колекция ще бъде показана в Музея за декоративни изкуства

В последните години ревютата на H&M за линия Studio се превърнаха в едно от топ събитията в календара на парижката седмица на модата.

Колекция пролет-лято 2018 отново ще бъде показана във френската столица, като шоуто вече има потвърдена локация – Музеят за декоративни изкуства.

След ревюто, на 28-ми февруари дрехите ще бъдат достъпни на hm.com, както и в избрани магазини от 1-ви март. По този начин шведският бранд продължава да се придържа към философията “see now, buy now”, която в последните години променя коренно индустрията. У нас колекцията ще зарадва българските шопинг маниаци в магазина на H&M на бул. Витоша 6. 

За дизайнерите на H&M Studio този сезон на почит е минимализма. Колекция пролет/лято 2018 е вдъхновена от японския изчистен дизайн и смирена грация. Брандът ще влезе в ролята на основен спонсор на мащабна изложба, посветена на Япония, в Музея за декоративни изкуства в Париж. Изложбата ще отвори врати по-късно през годината, изследвайки 150 години на културен обмен между Франция и Япония и фокусирайки се върху влиянието на Япония над западната култура.

Пътешествие до Париж с H&M Studio

От H&M ни дадоха и първи поглед към новите модели, показани в lookbook-а към колекцията. В него участват супермоделите Саския де Брау и Клеман Шаберно, заедно с изгряващата звезда Шанел Нясиасе. И дамската, и мъжката част от колекцията се открояват със семпли и изчистени силуети с препратки към утилитарното облекло и носят неангажиращото усещане за стила на колекциите H&M Studio. При дамите фокусът е върху издължения силует и съчетанията на графични принтове под формата на дълги рокли, леки туники, носени върху панталони, широки плетива и фини детайли. Същевременно мъжката част от колекцията залага на преработени елементи на класическия гардероб като сакото с двуредово закопчаване, съчетано с панталон с дълбоки басти, широки плетива и неутрална цветова палитра с акцент върху изработката.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.