Мода : Новини05 ФЕВРУАРИ 2022

Първи сезон на “And Just Like That…” свърши, а всички говорят за тази рокля

Моделът от Valentino предизвика рекорди в онлайн търсенията

С последния си епизод за сезона продължението на “Сексът и градът” отново счупи интернет.

Гледахте ли вече финалният десети епизод от “And Just Like That…”? Ако сте, вероятно и вие сте останали впечатлени от оранжевата рокля от Valentino, с която Кари отиде във Франция, за да се сбогува с Тузаря. А дори може би сте сред тези, които веднага след края на епизода, са потърсили в google коя точно е роклята.

Точно такава реакция предизвика рекорден брой търсения онлайн, докладват от Love the Sales. По-точно търсенията за “Valentino dresses” са нараснали с 1085%, а интересът към “дълги оранжеви рокли” със 194%.

Нищо чудно, че всички бързахме да научим повече за овърсайз модела. Той е част от кутюрната колекция на Valentino от 2019 година и в последния епизод Брадшоу го съчетава с ръкавици цвят фушия – аксесоарът, който се превърна в емблематичен за героинята този сезон.

Добавете драма във визиите за парти с този любим на фешънистите аксесоар

Както всичко друго, свързано със “Сексът и градът”, и в този случай мненията бяха смесени – някои се влюбиха в модела, други го сметнаха за прекалено ярък. Вие в кой отбор попадате?

Сцената, в която виждаме роклята, несъмнено натъжи зрителите – тогава Кари окончателно се сбогува с Тузаря на техния мост в Париж точно година след смъртта му, която даде начало на “And Just Like That…”.

Създадоха документален филм за продължението на “Сексът и градът”

Феновете, които успяха да надникнат в снимачния процес преди дебюта на сериала, ще знаят, че това не е оригинално предвидената сцена. За финала на сезона се планираше Тузаря да бъде върнат за едно последно сбогом с Кари именно на техния мост. След скандалите около Крис Нот обаче създателите на сериала решиха да го махнат от всички оставащи сцени, затова и във финалния епизод не виждаме актьора, макар и да чуваме гласа му. Роклята, която първоначално бе предвидена за финалната сцена, също бе различна.

Първи сезон на "And Just Like That..." свърши, а всички говорят за тази рокля

Как ще продължи нататък историята все още не е известно, защото създателите на сериала не са потвърдили окончателно подробностите около втори сезон. Въпреки това предвид мащаба на проекта и факта, че се превърна в гореща тема за обсъждане още от обявяването на новината за проекта, можем да очакваме скоро да чуем, че екипът започва снимки за новите епизоди.

Срещу 23 долара можете да се събудите в апартамента на Кари Брадшоу

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.