Мода : Новини16 АВГУСТ 2016

Първи поглед към дебютната колекция на Джиджи Хадид

Линията на топмодела е създадена с малко помощ от Томи Хилфигер

Джиджи Хадид излиза едни гърди напред от останалите топмодели от своята генерация и вече освен с корици на VOGUE и безбройни дефилета, може да се похвали и със собствена колекция дрехи. 

Като една от любимките на Томи Хилфигер и лице на последния му аромат The Girl, русата фурия си партнира с дизайнера по създаването на моделите, вдъхновени от личния й, небрежен калифорнийски стил. “Това е първата колекция, която някога съм създавала, затова винаги ще е специална за мен. Относно творческата част, дрехите всъщност са много близки до мен и повечето неща бих носила непрекъснато. Искаше ми са да са модели, към които, щом хората погледнат, да знаят, че аз съм създала и че бих ги носила. Щастлива съм от резултата,” коментира супермоделът пред VOGUE.

Колекцията запечатва в себе си характерния за Хилфигер американски дух, но едновременно с това съдържа и тренди неща, които сме свикнали да свързваме със стила на модерните момичета като Джиджи и Бела, Кендал Дженър, Хейли Болдуин. В нея откриваме задължителното тази година бомбър яке, деним с висока талия и разкроен крачол, двуредно палто, боти от кожа до глезена и сандали на дебел ток. “Според мен всичко се сведе до това да вземем иконичния американски имидж на Tommy Hilfiger и да го пречупим през моята призма,” продължава Хадид. “Джиджи и аз работихме заедно върху всеки елемент. Тя беше напълно отдадена на проекта и резултатите са отражение на нейната страст и креативност,” допълва дизайнерът пред VOGUE.

Вижте първи поглед към колекцията, която ще бъде налична на уебсайта на Tommy Hilfiger и ще бъде представена със специално ревю в рамките на седмицата на модата в Ню Йорк. Където, нямаме съмнение, ще видим и Хадид!

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.