Мода : Новини17 НОЕМВРИ 2016

Парти обувките на Сара Джесика Паркър

Лимитираната колекция съдържа 16 чифта в цветове, вдъхновени от скъпоценните камъни

Сандали с тънки каишки в рубиненочервено, ниски обувки в златно и стилето в сапфирено. Това са само част от бижутата с подписа на Сара Джесика Паркър

Актрисата, която от няколко години се изявява и като дизайнер на собствена линия обувки, се заема със задачата да създаде задължителните модели на предстоящия парти сезон. Лимитираната колекция ще се предлага в net-a-porter.com, като цените на обувките започват от 355 долара и стигат до 585 долара.

sjp-collection-net-a-porter-2

Почитателите на стила и творенията на звездата от “Сексът и градът” веднага ще познаят част от моделите. Те обаче претърпяват пълна промяна, за да станат част от 16-те избрани чифта в линията за Net A Porter. Така например моделът сандали Fugue с висок ток и няколко каишки, който в основната линия е в класически цветове, тук е в блестящо сребристо. Carrie, кръстени, разбира се, на култовата героиня на Сара, пък са решени в златно. 

Междувременно феновете на Паркър със затаен дъх очакват колекцията с малки черни рокли, които актрисата ще пусне в продажба съвместно с друг моден гигант, а именно Bloomingdales.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини20 АВГУСТ 2019

Новата реклама на Calvin Klein: Истинска любов вместо пози

Марката има нова концепция за рекламната си кампания, вижте как са се справили на практика

Новини20 АВГУСТ 2019

H&M и Richard Allan ни пренасят в света на ретро принтовете

Духът на 60-те е вдъхновил лимитираната колекция

Новини19 АВГУСТ 2019

Полата от сатен на Джесика Алба в свежо градско съчетание

Силуетът, обувките, цветовете - актрисата е координирала елементите перфектно