Мода : Новини31 МАРТ 2018

Отпускът по майчинство приключи за Амал

Осем месеца след като стана майка на близначета, Амал Клуни се завърна към адвокатската си кариера. Амал в момента е в Ню Йорк със семейството си, където бе забелязана в прекрасна делова визия. Ако има жена, за която с две ръце да гласуваме, че съчетава Холивудски шик и безкомпромисна делова елегантност, това е госпожа Клуни. […]

Осем месеца след като стана майка на близначета, Амал Клуни се завърна към адвокатската си кариера.

Амал в момента е в Ню Йорк със семейството си, където бе забелязана в прекрасна делова визия.

Ако има жена, за която с две ръце да гласуваме, че съчетава Холивудски шик и безкомпромисна делова елегантност, това е госпожа Клуни. Последната й визия е прекрасен пример. Във винтидж костюм на Шанел в екрю и обувки Jimmy Choo, Амал бе спуснала дългата си грива свободно. Визията й се допълваше от ретро слънчеви очила с големи стъкла.

40-годишната топ адвокатка се е присъединила към екипа, който представлява двама журналисти на Reuters, арестувани в Мианмар.

Те са зад решетките вече повече от 100 дни, по обвинение, че нелегално са се сдобили със секретни държавни документи. Двамата разследваха убийството на 10 души, чиито тела бяха открити в масов гроб. Според Обединените нации, убийствата са част от “етническо прочистване”, провеждано от местната военна хунта.

“Запознах се със случая и за мен е ясно без никакво съмнение, че двамата журналисти са невинни и трябва да бъдат освободени незабавно,” заяви Амал в официално съобщение, наричайки делото “фарс”.

Амал Клуни ще води Met Gala

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини19 АПРИЛ 2019

Казват, че това е най-удобният сутиен в света

Incredible Bra сега идва в нови, пролетни цветове

Новини18 АПРИЛ 2019

Ирина Шейк в тъжна приказка на Versace

Ирина Шейк се преобрази в черен лебед

Новини17 АПРИЛ 2019

Дженифър Лопес е модната икона на годината

Признанието е на Съвета на американските дизайнери

Новини16 АПРИЛ 2019

Жасмин Туукс на корицата на Harper's Bazaar

Жасмин се снима в марки като Chanel, Alexander McQueen и Prada.