Мода : Новини15 СЕПТЕМВРИ 2017

Олеся Малинская идва за Sofia Fashion Week

Руската модна икона и дизайнер на MALLINI Couture ще е специален гост на модния форум

Абсолютната звезда на руския моден подиум, както и в редиците на дизайнерите – зашеметяващата Олеся Малинская, ще огрее с присъствието си предстоящото издание на Sofia Fashion Week.

В дните от 26 до 29 септември столицата ни ще бъде арена за срещи на световни имена от областта на модата, сред които и това на руската икона Малинская.

Олеся е от моделите, за които кариерата на модния подиум не е достатъчно голямо предизвикателство и те продължават отвъд него, влизайки в обществото на дизайнерите. Вкусът и класата на 28-годишната рускиня са впечатляващи и си личат както в личните ѝ изяви, така и в моделите дрехи, които създава в рамките на бранда си MALLINI COUTURE.

Олеся задминава обичайните за всеки модел хобита, като пътувания до екзотични дестинации и шопинг – хилядите ѝ почитатели са наясно, че тя се наслаждава и на удоволствието от хубавите книги, както и на приготвянето на различни гурме ястия.

Олеся Малинская идва за Sofia Fashion Week

Тъй като всекидневието ѝ е твърде ангажирано и динамично, Олеся признава, че се старае да се храни умерено и здравословно, което в нейния случай означава пълно изключване на месо и млечни продукти от режима ѝ. Вегетарианството може и да не е за всеки, но със сигурност на Олеся се отразява страхотно – в това всички могат да се убедят от снимките ѝ в личния ѝ Instagram профил, където тя предизвиква истински фурор.

Руският топ модел има над 1 милион фенове, които следват нейните изяви и пътешествия по цял свят.

Олеся Сидорчик (по баща) е родена на 5 април 1989 година във Волгодонск, а през 2006 година се мести в Москва, което дава старт на нейния приказен живот. Външният ѝ вид бързо ѝ проправя пътя към модния подиум, а междувременно тя се жени за Антон Малинский – мъжът, който я превръща в звезда, въпреки че остава в сянка до развода им. До ден-днешен Олеся обаче носи неговата фамилия.

Оттам пътят ѝ е все нагоре – след като покорява модните подиуми, тя създава и собствена модна къща, а първата ѝ поява като дизайнер е на Модната седмица в Москва през 2012 година, когато, въпреки всеобщия скептицизъм – включително и на организаторите, публиката на нейното дефиле се оказва много по-многобройна и Олеся се оказва абсолютна сензация.

Руската звезда е пристрастена към луксозния живот, а снимките ѝ в социалните мрежи разкриват, че e верен почитател на марки като Hermes Birkin, Chanel, Dior, Yves Saint Laurent, Christian Louboutin, както и на изящни диамантени бижута.

Това няма да е първото посещение на Олеся Малинская в България – топмоделът вече е посещавала Черноморието ни преди 2 години, по покана на семейство Арабаджиеви. Сега обаче софийската публика ще може да я види и в ролята ѝ на дизайнер в рамките на най-изисканото и стилно събитие в столицата ни – Sofia Fashion Week.

Петото издание на Sofia Fashion Week ще се проведе в дните от 26 до 29 септември, по традиция – в зала EFE на хотел Маринела, София, а билети вече са налични в мрежата на EVENTIM, както и в хотел „Маринела“.

За първи път модният форум ще раздаде и подаръци – петима от закупилите си билети за събитието от мрежата на EVENTIM ще имат шанса да прекарат уикенд за двама, по свой избор, в хотел Роял Касъл Дизайн & СПА или в хотел Пампорово. Наградите са предоставени от VICTORIA HOLIDAYS, официален туроператор на Виктория Груп.

Повече информация за програмата, дизайнерите и събитията около Sofia Fashion Week AW 2017 може да намерите в официалния сайт www.sofiafashionweek.com.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.