Обувките на… Ирина Шейк

Те са малките детайли в стила на супермодела, които го правят специален

Нищо не може да се сравни с тази доста смела рокля Atelier Versace, ето защо Ирина я комбинира с класически стилето обувки. Видяхме я с тази визия на партито на Vanity Fair след наградите "Оскар" 2015.

Отново във Versace, този път на фестивала в Кан, Шейк съчетава своята златна рокля с обувки и бижута в същия цвят.

Тук пък визията й е изцяло дело на Донатела Версаче и нейния екип, а това важи дори за сандалите с прозрачен ток.

Огненочервеното безспорно е нейният цвят! Тук виждаме Ирина в секси мини рокля с колан, съчетана със стилето от велур, също в червено.

Друг цвят, който Ирина доста обича, е черното. Тук моделът демонстрира една ежедневна визия, състояща се от черна рокля и велурени ботуши в бежово.

Един такъв костюм има нужда от класически обувки. Ето защо Шейк прави стилен ход и залага на черни стилето обувки на висок ток, кореспондиращи на черен клъч.

Доста практично решение виждаме в комбинацията от кожен панталон, бяло пухено яке и боти в бежово.

Тази рокля на Dior ни е любима, особено защото рускинята я оставя в светлината на прожекторите, комбинирайки я с черни сандали с каишки.

На една от малкото си публични появи с Брадли Купър, Ирина избира съчетание от деним, блейзър и сандали в телесен цвят. Двамата гледат мач на турнира Уимбълдън в Лондон.

"Униформата", състояща се от комфортен деним и бели кецове не й е никак чужда, точно като на останалите ултра заети супермодели.

Толкова семпло, а всъщност толкова секси! Ирина съчетава мини роклята си с манто и високи черни чизми, плюс червена чанта.

Отново в Кан, но това лято, Шейк е изкусителка в Balmain. Няма как да не забележим черните сандали със златисти детайли, които откраднаха вниманието от секси роклята на модела.

Мерилин Монро е казала, че ако една жена притежава правилните обувки, тя може да покори света.  

Ние пък можем да кажем, че обувките винаги са сред най-впечатляващите неща в една визия, понякога изпреварвайки дори тоалета. Ето защо днес за пореден път разглеждаме отблизо стила на наша любима модна икона, поставяйки фокус именно върху обувките. В главната роля Ирина Шейк!

Руският супермодел може да бъде доста провокативна, особено когато залага на дизайни на Dior, Versace и Givenchy за червения килим. В ежедневието си обаче е доста практична, затова често я виждаме с деним и кецове, удобни боти или любимите на всички дами в модния бранш чизми от велур.

В галерията по-долу сме събрали някои от любимите ни визии на Шейк, допълнени с впечатляващи чифтове обувки. Вижте ги! (Снимки: Profimedia) 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.