Мода : Новини18 ЮЛИ 2017

Новото амплоа на Хайди Клум? Дизайнер за Lidl!

Супермоделът и ТВ водеща пуска достъпна колекция с мода за всеки

За огромно щастие на хилядите й почитатели по света, Хайди Клум ще обедини сили с Lidl, за да създаде колекция с достъпна мода. 

Супермоделът, позната ни от котешката пътечка на Victoria’s Secret и предавания като Project Runway и “Следващият топмодел на Германия”, не за първи път влиза в ролята на дизайнер. Сега обаче Хайди създава колекция, вдъхновена от нейния личен стил, превърнал я в истинска модна икона. Разбира се, Клум ще влезе в ролята и на рекламно лице на дрехите!

“Надявам се, че колекцията, която създадох за Lidl, ще се хареса. Работата по нея ми достави голямо удоволствие. Както аз, така и Lidl държим изключително много на комбинацията от страхотни продукти с добро качество на супер цена. И това е чудесно, защото модата е забавление и всеки трябва да има възможност да си позволи това удоволствие“, споделя Хайди Клум по повод обявяването на партньорството.

Новото амплоа на Хайди Клум? Дизайнер за Lidl!

С колекцията на Клум, която ще влезе в магазините наесен, ще стартира и така наречената Lidl Fashion Week –  търговска концепция, в рамките на която Lidl ще представя модния си асортимент за целия свят. Lidl Fashion Week ще се провежда няколко пъти в годината във всички филиали на търговската верига по целия свят, включително и в България. През тези седмици на модата Lidl ексклузивно ще представя колекциите си.

„Хайди Клум е вдъхновяваща личност. В световните центрове н модата тя се чувства като у дома си, пълна е с енергия и жизнерадост, и при това остава земна. Колекцията на Хайди Клум идеално подхожда на Lidl и на клиентите ни. Много се радваме, че имаме възможност да представим моделите й в рамките на нашата Lidl Fashion Week“, коментира Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.