Мода : Новини05 АПРИЛ 2019

Новият ангел на Victoria’s secret, който всички харесват

Дори тези, които обвиняват марката за изборите си на модели, харесват новият ангел.

Тя е Леоми Андерсън – най-новият ангел на Victoria’s secret. Моделът бързо спечели симпатиите на хора, и то не само привържениците на марката.

Третият ангел, присъединил се към Victoria’s secret семейството, е Леоми Андерсън. 26-годишният модел сподели добрите новини с последователите си в Инстаграм:

“Все още съм в шок… Това е нещо, за което дори се страхувах да си мечтая, защото си мислих, че никога няма да се случи. Толкова съм радостна да споделя с вас, че съм най-новият модел на Victoria’s secret!!!”

Леоми е любимка сред новите модели на марката. Феновете й я харесват, защото се опитва да бъде искрена с тях за всичко, което се случва зад сцената в живота на един модел. Тя е активист, ангажирал се с правата на жената и борбата с неравнопоставеността сред хората. Често говори и за нещата, които се случват в модната индустрия и проблемите с нея. Едновременно с това Андерсън е създала собствена марка за спортни дрехи L.A.P.P..

Трябва ли да бойкотираме Victoria’s Secret

Всичко това печели симпатиите на хората и те считат изборът на Victoria’s secret да направят нея ангел за стъпка в правилната посока. Марката получава все повече негативни коментари в последните години, защото моделите им са предимно слаби руси жени.

VS е критикувани и за липсата на разнообразие в продуктите, които пускат на пазара. Наскоро те представиха новата си колекция за бански, която бяха спрели заради спад в продажбите. Отзивите от моделите отново не беше приятна – потребителите бяха ядосани за еднотипните визии, скъпите цени и малките размери.

Новите бански на Victoria’s Secret са провал

Затова и от марката опитват да разнообразят моделите, които включват сред ангелите си. Тази година освен Леоми, новите попълнения са Барбара Палвин и Алексина Греъм.

По случая събрахме най-добрите визии на Андерсън – тях може да разгледате в галерията. 

Барбара Палвин получи своите криле

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини02 АПРИЛ 2020

Пролетната колекция на Savage X Fenty, начело с певицата Нормани

Риана създава още една поредна колекция на лилава тематика

Новини02 АПРИЛ 2020

13 модни мистерии и техните отговори

Защо червените подметки са червени и още любопитни истории от най-бляскавата индустрия

Новини01 АПРИЛ 2020

Вече има и Haute Couture предпазни маски за сватба

Гениална идея или просто гениално глупаво?