Мода : Новини05 АПРИЛ 2019

Новият ангел на Victoria’s secret, който всички харесват

Дори тези, които обвиняват марката за изборите си на модели, харесват новият ангел.

Тя е Леоми Андерсън – най-новият ангел на Victoria’s secret. Моделът бързо спечели симпатиите на хора, и то не само привържениците на марката.

Третият ангел, присъединил се към Victoria’s secret семейството, е Леоми Андерсън. 26-годишният модел сподели добрите новини с последователите си в Инстаграм:

“Все още съм в шок… Това е нещо, за което дори се страхувах да си мечтая, защото си мислих, че никога няма да се случи. Толкова съм радостна да споделя с вас, че съм най-новият модел на Victoria’s secret!!!”

Леоми е любимка сред новите модели на марката. Феновете й я харесват, защото се опитва да бъде искрена с тях за всичко, което се случва зад сцената в живота на един модел. Тя е активист, ангажирал се с правата на жената и борбата с неравнопоставеността сред хората. Често говори и за нещата, които се случват в модната индустрия и проблемите с нея. Едновременно с това Андерсън е създала собствена марка за спортни дрехи L.A.P.P..

Трябва ли да бойкотираме Victoria’s Secret

Всичко това печели симпатиите на хората и те считат изборът на Victoria’s secret да направят нея ангел за стъпка в правилната посока. Марката получава все повече негативни коментари в последните години, защото моделите им са предимно слаби руси жени.

VS е критикувани и за липсата на разнообразие в продуктите, които пускат на пазара. Наскоро те представиха новата си колекция за бански, която бяха спрели заради спад в продажбите. Отзивите от моделите отново не беше приятна – потребителите бяха ядосани за еднотипните визии, скъпите цени и малките размери.

Новите бански на Victoria’s Secret са провал

Затова и от марката опитват да разнообразят моделите, които включват сред ангелите си. Тази година освен Леоми, новите попълнения са Барбара Палвин и Алексина Греъм.

По случая събрахме най-добрите визии на Андерсън – тях може да разгледате в галерията. 

Барбара Палвин получи своите криле

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини18 СЕПТЕМВРИ 2019

Latest Look: Ботушите на Емили Ратайковски

Емили овладя новата есенна тенденция преди всички други

Новини17 СЕПТЕМВРИ 2019

На филмовия фестивал във Венеция имаше български рокли

Светослав Колчагов облече италианската актриса Елиана Мильо

Новини16 СЕПТЕМВРИ 2019

Акценти от пролетното ревю на Виктория Бекъм

Неочаквана доза ефирна женственост завладява бранда, известен със своя по-скоро строг шик

Новини16 СЕПТЕМВРИ 2019

Риана с бална рокля и бели маратонки Nike

Певицата се преобу за удобство след Диамантения си бал, но и това съчетание се е получило