Мода : Новини11 МАРТ 2016

Новата колекция на PANDORA бе представена ексклузивно в София

Марката за луксозни бижута и списание GRAZIA посрещнаха гости на стилно и цветно пролетно събитиe

Колекция пролет 2016 на PANDORA направи своя дебют пред звездни гости, модни блогъри, почитатели на марката и журналисти, по време на стилен коктейл, състоял се в бутика на марката в Сердика Център. Новите дизайни бяха представени ексклузивно за гостите на събитието, а официално колекцията ще бъде достъпна за почитателите на PANDORA от 17-ти март.

Pandora (2)

Pandora (1)

Pandora (6)

Pandora (5)

Редом с красивите и нежни бижута своя дебют ден по-рано направи и новият брой на списание GRAZIA. От корицата му блести Мис България 2015 Марина Войкова, а стайлингът на изкусителната брюнетка се допълва именно от блестящите пролетни предложения на PANDORA. Всички присъстващи на коктейла си тръгнаха с подарък – каталог, съдържащ подробна информация за колекция пролет 2016 на PANDORA и списание GRAZIA за месец март.

Pandora (7)

Pandora (15)

Pandora (14)

Сред звездните фенове на PANDORA бяха стилистката Кремена Халваджиян, поп певиците Поли Генова и Прея, модните блогъри Милена Витанова и Ванина Ханджийска, и много други. Коктейлът премина с много настроение и приятни разговори, в центъра на които неизменно присъстваха изящните бижута. Гостите се потопиха в неповторима обстановка, където пастелните нюанси бяха основен акцент в декорацията, пресъздадени включително и в разноцветните захарни целувки, запазена марка за всяко събитие на PANDORA.

Pandora (10)

Pandora (11)

Pandora 17

Цветовете кореспондираха с духа на самата колекция, в която откриваме бижута, решени в лавандулово лилаво, розов кварц и нежно пудрено – нюанси, които застават на върха на тенденциите през новия сезон. Милена Витанова впечатли и с избора си на тоалет в пудрено, специално подбран в унисон бижутата на PANDORA.

Pandora (13)

Невероятни камъни и детайли допълваха деликатните пролетни предложения. Колекцията на PANDORA се състои от четири подколекции: Цветна поезия, Вечна елегантност, Усещане за пролет и Пролетна дантела.

Pandora (3)

Pandora (4)

Във всяка от тях цветята са на почит, създавайки опияняващо пролетно усещане и едновременно с това отразявайки актуалните тенденции. Създадени с изключително внимание към детайла и деликатно декорирани, тези талисмани, пръстени, обеци и висулки се превръщат в ключов елемент от пролетния стил на всяка елегантна дама.

Pandora (16)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.