Галерии : Мода : Мода : Новини22 ФЕВРУАРИ 2016

Нов ангел в редиците на Victoria’s Secret

Датската красавица Джозефин Скрайвър получи крилата си

Джозефин Скрайвър започва модната си кариера още като бебе, когато се снима за рекламна фотосесия за марката Pampers в родната ѝ Дания. 

За индустрията обаче я откриват на 15, докато е на екскурзия в Ню Йорк. След като се връща в Копенхаген подписва с модна агенция. 

През 2011 г. Скрайвър дебютира на седмицата на модата в Ню Йорк, дефилирайки за Calvin Klein и Rag&Bone. 

След два неуспешни опита, през 2013 г. тя участва в годишното пищно модно ревю на Victoria's Secret и още от тогава не крие желанията си един ден да бъде сред регулярните лица на марката. 

Освен на котешката пътечка, Скрайвър се снима и в каталозите за бански и бельо на VS, като последната ѝ фотосесия е заснета заедно с останалита ангели на бранда в Сейнт Бартс. 

Джозефин се присъединява към ветерани като Лили Олдридж, Адриана Лима, Алесандра Амброзио, Бехати Принслу и Кандис Суанпоул, както и към десетте нови момичета, причислени към редиците на ангелите през 2015 г.

"Поздравления, ангел Джо!" публикуваха от Victoria's Secret в официалния си Instagram. Малко след това Джозефин сама сподели новината.

Дебютът си като ангел Джозефин ще направи в тазгодишното шоу на VS в края на годината.

Джозефин Скрайвър е най-новото попълнение в редиците на ангелите на Victoria’s Secret.

22-годишната датска красавица се присъединява към супермодели като Кандис Суанпоул, Адриана Лима и Бехати Принслу, ставайки 16-ият действащ ангел на бранда за луксозно бельо. “В момента се чувствам толкова преизпълнена с щастливи емоции!,” написа Скрайвър в своя Instagram. “Лудост е, че този ден най-накрая настъпи,” продължи Джозефин, която не крие, че това е сбъдната мечта за нея.

Датчанката е първият нов ангел, който се присъединява към VS, след като миналата година от марката “дадоха крила” на цели 10 нови момичета. Това се случи след напускането на две от най-популярните им лица Карли Клос и Даутцен Крус. От своя страна Скрайвър дебютира на подиума на Victoria’s Secret през 2013, две години след като дефилира за пръв път на седмицата на модата в Ню Йорк. Вижте повече в галерията! (Снимки: Profimedia)

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА МОДА

Рокля тип кафтан – най-удобният летен тренд
Мода07 ЮЛИ 2020

Рокля тип кафтан – най-удобният летен тренд

Дрехата, която ще ви помогне да посрещнете жегите със стил

Най-доброто от колекцията на Виктория Бекъм
Мода18 СЕПТЕМВРИ 2018

Най-доброто от колекцията на Виктория Бекъм

Селекция на най-добрите попадения за пролет/лято 2019

Plus-size моделите, които променят модната индустрия
Мода01 АПРИЛ 2016

Plus-size моделите, които променят модната индустрия

Те са размер секси и не се страхуват да го покажат!

Нов прочит: Как да носим слим дънките този сезон
Дрескод22 МАРТ 2016

Нов прочит: Как да носим слим дънките този сезон

Внасяме доза градски шик в съчетанията с класическия деним