Нина Добрев и Лиа Мишел в седмичната доза звезден стил

Нашето момиче води класацията в минималистичен ансамбъл в черно и бяло

Актрисата се довери на дизайнера David Koma и блесна в комбинация от пола тип молив и бял топ с камъни, съчетани с аксесоари в сребристо.

Златистата плетена рокля на Ким е от колекцията на Джани Версаче за 1997 г. и вероятно е избрана заради 20-тата годишнина от смъртта му.

Роузи е поредната звезда, която виждаме в тоалет с изискан силует и подписа на Brandon Maxwell. Визията е едновременно секси и подчертава фигурата на бъдещета майка.

Актрисата от "Бързи и яростни" мина по червения килим в бяла рокля на Lanvin, отличаваща се с ефирна пола и златисти детайли, кореспондиращи с аксесоарите.

Испанката се присъедини към колегите си от екшъна, облечена в кокетна рокля в коралов цвят, идеална за сезона.

Бързаща към бизнес среща в Ню Йорк, Джиджи избра стилен ансамбъл в сиво и сребристи обувки, но не изневери на себе си и подчерта тънката си талия с късия топ.

Оливия залага на изпитаната формула от деним, семпъл тишърт и сандали с тънки каишки - секси и винаги на мода.

На път за участието й в предаването "Extra" видяхме Леа в ансамбъл в черно, допълнен със сандали в черно и бяло.

Уроци по носене на животински принт ни дава Терон, избрала мини рокля и черни сандали, които не отнемат вниманието от десена.

Седмицата преди Великден беше белязана от премиерата на осмата част от поредицата “Бързи и яростни”, а събитие от такъв ранг ни поднася не една и две звездни визии, които си струва да обсъдим. 

И макар да сме впечатлени от актрисите сагата Натали Еманюел и Елза Патаки, Роузи Хънтингтън-Уайтли беше тази, която привлече вниманието върху себе си. Супермоделът придружи своята половинка Джейсън Стейтъм, който за пореден път ще гледаме в екшъна, и междувременно демонстрира нарастващото си коремче в стилна черна рокля с висока цепка.

Премиерата на “Обещанието” пък събра на едно място Нина Добрев и Ким Кардашиян. И докато актрисата от български произход избра тоалет в черно и бяло с модерен привкус, Ким се появи във винтидж рокля по дизайн на Джани Версаче. 

Всички стилни дами и визиите им от последните 7 дни ще видите в галерията! (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.