Nike създаде клинове за спорт от ново поколение

Моделите поддържат мускулите и регулират телесната температура

Спортисти като Инглиш Гарднър, Леброн Джеймс и Жени Бушар вдъхновяват Nike да създадат иновативни клинове за спорт, отговарящи на нуждите на различните дисциплини, в които се изявяват.

Всеки един от тези елитни атлети се нуждае от различна екипировка, с различни качества, която максимално да подпомага представянето му, както и от дрехи, които се адаптират към индивидуалните нужди на тялото.
Новите спортни облекла на Nike са проектирани така, че да подпомагат специфичните нужди в движение, да регулират телесната температура и да се адаптират към изискванията за управление на влажността, така нужни при бягане и усилени тренировки на всички спортисти – мъже, жени и младежи.

Nike tights 1
NIKE PRO HYPERCOOL MAX – Максимална свежест и проветряване при непрекъснато движение
Клинът Nike Pro Hypercool Max е изработен от от ултра-лека Dri-FIT Max материя, с вграден тънък графичен филм в зоните, най-силно изложени на слънчевите лъчи, като коляното и пищяла, и е снабден с вентилационни зони отзад, които увеличават въздушния поток в ключовите места на изпотяване.

Nike tights 3
КЛИН NIKE ZONED SCULPT – Компресия и подсигуряване при тежки тренировки
Клинът Nike Zoned Sculpt е изработен от мека, лека Dri-FIT материя, изплетена по иновативен метод, която осигурява стегната поддръжка на мускулите в активните зони. Едновременно с това, материята има вградени вентилационни зони и зони за дренаж на влагата в ключови области, а безшевната й структура дава възможност за свободно движение. По-широкият колан пристяга отлично кръста, за повече сигурност и удобство.

Nike tights 5
КЛИН NIKE POWER SPEED – Стегната форма за бягане на дълги разстояния
Клинът Nike Power Speed има вградени тънки части за максимална компресия, изработени от лека и много еластична Dri-FIT материя, която се разтяга и прибира плавно и се адаптира максимално добре към движенията на бегача. Дизайнът му е вдъхновен от пътеките за бягане, но е предназначен и за бягане на любими места. Той защитава тялото при всякакви метеорологични условия, има светлоотразителни елементи и заден джоб с цип, за сигурно съхранение на малки предмети.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.