Неотразимата Блейк Лайвли и още звезден стил от седмицата на модата

Актриста предизвика фурор на ревюто на Michael Kors

Визиите на актрисата винаги са интересни и всяка нейна поява на ревю е истинско събитие. За дефилето на Michael Kors Блейк избра тоалет изцяло в телесни нюанси, в който роклята с бляскави детайли открадна шоуто.

Мън също забелязахме на първия ред на Michael Kors. Тя съчета кремавото палто и стилето обувки с романтична мини рокля от бяла дантела.

Само Кейт е в състояние да съчетае яркочервена кожена пола с чизми от велур и кариран пуловер, и да изглежда зашеметяващо.

Супермоделът бе сред звездите на първия ред на дебютното ревю на Риана за Puma, избирайки бял костюм, отворени боти и палто с косъм.

Ако съчетанието от психеделичен принт и двуредно кожено яке не ви се струва достатъчно хипарско, Суки се е погрижила за това, добавяйки слънчеви очила в същия стил.

На първия ред на шоуто на Coach певицата заложи на три вида кожа: бял кожен елек, кафява кожена пола и черни боти с отворени пръсти.

Моделът залага на сигурното - черно от глава до пети. Трябва да признаем, че определено ѝ се получава!

Изпълнителката също е заложила на визия в черно, но повишава градуса с дълбоко деколте и висока цепка на роклята си.

Призът за най-стилна двойка отново отива при тези двамата. Тук ги виждаме на ревюто на Tommy Hilfiger.

Сребристият панел на полата на актриста е координиран с блузата с блестящи детайли, а в допълнение към това Джейми добавя обувки с прорези в черно и сиво.

За ревюто на ексцентричния Джеръми Скот, Дън избира оранжев пуловер с щампа, който носи като рокля, и го съчетава с високи чизми. Визия, която само един супермодел може да накара да работи в нейна полза.

Главната роля отново се пада на чизмите! Моделът избира да съчетае своя чифт с рокля от велур и класическо кожено яке.

Бохо стилът среща елегантността във визията на Ники от ревюто на Alice+Olivia.

Блясък в три различни измерения на ревюто на Jenny Packham, представен от тези три дами.

Коренно различни, но така добре допълващи се тоалети са избрали двете актриси за ревюто на Monse.

В последните дни Ню Йорк се е превърна в дестинация номер 1 за топмодели, фешънисти и звезди от всякакъв тип, които споделят една обща страст – модата. 

Почти всяко модно шоу в рамките на седмицата на модата привлича цял куп знаменитости, които избират своите бъдещи визии за червения килим от първия ред. Кейт Босуърт, Оливия Палермо и Джейми Кинг видяхме на толкова много ревюта, че ни беше трудно да подберем част от визиите им, които да ви покажем в тази галерия. Затова пък Блейк Лайвли се появи единствено на представянето на колекцията на своя близък приятел Майкъл Корс и тоалетът ѝ отново предизвика фурор. 

Топмодели като Наоми Кембъл, Джордан Дън, Барбара Палвин и Суки Уотърхаус също бяха сред ВИП гостите на дефилетата на Риана, Джеръми Скот и Томи Хилфигер. Техните визии, заедно с още от най-доброто от звездния стил на седмицата на модата в Ню Йорк, ви очакват в галерията! (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.