Мода : Новини20 АПРИЛ 2018

Най-влиятелните фешън сестри на съвремието с нова колекция

KENDALL + KYLIE е на пазара у нас от средата на април

Кендъл и Кайли – две сестри, които са ултимативни модни икони на нашето време, са и модел на подражание за стил на много съвременни жени и момичета. Днес световноизвестните красавици Дженър представят съвместна колекция с една от любимите ни марки от Лос Анжелис Forever 21.

Колекцията KENDALL + KYLIE е на разположение в магазините на марката от средата на април. България е сред 9-те европейски държави, в чиито магазини тя е налична.

Звездната колаборация представя основните трендове, родени от стила на сестрите Дженър. Техният подход в модните комбинации се превръща в разпознаваем стил – изтънчени, класически и женствени силуети с поразителната оригиналност и игривa острота.

Нюйоркският дом на Кендал и Кайли

Бързо ще се превърнат в любими, заради удобните кройки, които са подходящи за различни поводи и пасват на всяка фигура. Парти сетове, секси рокли, спортни горнища, бомбър якета и елегантни дрехи са само част от оригиналните артикули, с които всеки би могъл да разтърси гардероба си! Цените са другият привлекателен момент – няма такива, които да надвишават 109.99 лв.

*Колекцията е ексклузивно допълнение в магазините на FOREVER 21 в България, Кипър, Чехия, Румъния, Гърция, Полша, Португалия, Словакия и Испания.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини26 ФЕВРУАРИ 2020

Латекс и сексапил от Saint Laurent

Колекцията на марката бе вдъхновена от Жената котка

Новини26 ФЕВРУАРИ 2020

Ревюто на Dior бe парад за жените

Събитието бе очевиден празник на успеха на #MeToo

Новини24 ФЕВРУАРИ 2020

Dolce & Gabbana с модели, изплетени на ръка от италианки

В последния ден от Седмицата на модата марката представи колекция с иновативен подход

Новини24 ФЕВРУАРИ 2020

Новото дуо в света на модата завладява Prada

Раф Симънс се присъединява към екипа на марката