Мода : Новини23 МАРТ 2018

Най-стилното семейство в Ню Йорк

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс ни очароваха на премиерата на филма “Final Portrait” в музея Гугенхайм

Любимата ни холивудска двойка Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс не виждаме често по червените килими, но всяка тяхна поява е запомняща се.

Такава беше и последната, а поводът е премиерата на филма “Final Portrait”, режисиран от Стенли Тучи. Събитието беше в музея Гугенхайм в Ню Йорк, а нашето внимание както винаги беше фокусрано върху Блейк.

Актрисата беше избрала черно-бяла рокля с асиметричен дизайн на марката Monse, съчетана с любимите й бижута на дизайнерката Лорейн Шуорц и черни сандали на Кристиан Лубутен. Съпругът й пък е безупречно елегантен в тъмносив костюм с раирана вратовръзка.

Наскоро Лайвли, която е популярна с това, че винаги избира визиите си сама, сподели, че вече е почти готова с тоалета си за тазгодишната Met Gala. А за нас не беше изненада, че Шуорц и Луботен също й помагат. “По роклята вече работим над 600 часа и все още не е готова. Изпратих на Лорейн и Кристиан дизайна й и им казах, че искам да направим нещо специално. Те ще изработят уникални аксесоари. Много е хубаво, защото около мен има невероятни артисти, с които съм близка приятелка. И всичко това е групово усилие!”

Снимки: Profimedia 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.