Най-култовите визии на Риана

Певица, дизайнер, моден провокатор и истински стилен хамелеон, барбадоската перла днес навършва 30!

Появата й на червения килим на най-големите музикални награди е запомняща се. Главна заслуга за това има черната рокля Giorgio Armani с висока цепка и дълбоко деколте. Тогава певицата експериментира с руса къдрава коса, което прави визията й още по-интересна.

На седмицата на висшата мода в Париж певицата събира всички погледи, носейки тази жилетка на Chanel на голо. Характерните за френския бранд обувки в два цвята, чанта и перлени огърлици са изборът и на акесоари, макар че на фокус са татуировките на певицата.

Любимата ни визия на Риана изобщо е именно тази. Червената рокля дизайнерът Азедин Алая създава специално за нея. Обмре вълни в косите, селекция от бижута с диаманти и матово червено червило в същия цвят като роклята допълват визията й.

През 2014 Рири е част от звездите, поканени на бала в музея Метрополитън от дизайнерката Стела Макартни. Тогава тя носи ултра впита пола и кроп топ, създадени от стела, подчертаващи до съвършенство фигурата й.

За пореден път показва повече плът на червения килим на MTV, където дефилира в сатенени шорти и бюстие на Ulyana Sergeenko, съчетани с ефирна роба.

Какво носи човек, когато му връчват награда за модна икона? Прозрачна рокля, обсипана със стотици кристали Swarovski, разбира се! В ерата на "голите рокли", тази на Риана остава в историята като една от най-култовите.

Годината определено е силна за певицата! На първия благотворителен Диамантен бал, който тя органзира, тя избира тоалет на дизайнера Zac Posen. Роклята поставя фокус върху женствените й форми, а в допълнение Рири дебютира с конска опашка в сиво.

Риана е една от първите, която носи блейзър вместо рокля и то на голо. Минавайки по червения килим в Лондон, тя избира кадифен модел на Стела Макартни и диамантени бижута.

Огромната рокля Giambattista Valli в розово може да бъде носена единствено от някой с толкова силно излъчване, каквото има Риана. Вместо да се изгуби в тоалета, певицата го носи с финес, отново успявайки да се превърне в най-интересната звезда на наградите Grammy.

Риана 2016 година.

Честит рожден ден, Риана!

Барбадоската перла навършва едва 30 години, макар да ни се струва, че е част от музикалната индустрия от няколко десетилетия.

Много вода изтече от времето на “Pon de Replay”, “Umbrella” и “Shut Up And Drive”, а с годините стилът на Рири еволюира и се промени до неузнаваемост. Няма тенденция, която да е прекалено щура и екстравагантна за нея и почти няма дизайнер, с който да не е работила. В последните години самата тя се изявява като такъв за Puma, а междувременно е лице на Dior, любимка е на Карл Лагерфелд от Chanel… и можем да продължим така до безкрайност.

Ако трябва да проследим промяната в стила й, вероятно ще ни се наложи да й посветим една цяла седмица. Вместо това, в галерията сме събрали 10-те най-култови визи на “доброто момиче, превърнало се в лошо”.

Вижте best of стила на Риана! 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.