Най-добрите red carpet визии на Марго Роби

Австралийката е новата любимка на Холивуд и модния свят

Премиерата на "Вълкът от Уолстрийт" през 2013 за пръв път насочва вниманието на модните критици към стила на Роби. Актрисата избира драпирана рокля в бяло и черно на Armani Prive.

На наградите Златен Глобус в началото на 2014 я видяхме в бяла рокля Gucci, украсена с изумруди, кореспондиращи с цвета на обувките й.

Доказвайки, че умее да се забавлява на червения килим, Марго селектира секси гащеризон с дантелени ръкави и марка Elie Saab за Наградите на критиците през същата година.

На гала вечеря в замъка Уиндзор актрисата, вече брюнетка, избира тоалет в нежно сиво на Ralph Lauren, подчертаващ фигурата й.

Макар да я харесваме в секси и провокативни визии, тази визия със семпла рокля в ярко жълто е една от любимите ни.

На наградите "Оскар" 2015 Роби спря дъха на присъстващите с ефирен черен тоалет Saint Laurent с дълбоко деколте, съчетан с обемно бижу и устни в огнен цвят.

Като повечето млади звезди с отношение към модата, и Марго е желан гост на първия ред на ревютата. Тук я виждаме на шоуто на Givenchy с бял костюм от колекцията на модната къща.

Златното момиче на Том Форд! За тазгодишните "Оскар"-и австралийката се довери на дизайнера, който създаде специално за нея този блестящ тоалет.

Отново много шик в ултра изрязан черен гащеризон, съчетан с висока конска опашка почти никакви аксесоари.

На най-голямото модно събитие на годината Met Gala, Роби се довери на модната къща, на която е лице, а именно Calvin Klein и бяла рокля с прорези, съчетана с обемни златисти гривни.

Когато преди три години “Вълкът от Уолстрийт” завладя киносалоните, всички се питаха кое е момичето, което въртеше персонажа на Лео ди Каприо на малкия си пръст. 

Отговорът разбира се е Марго Роби, изкусителната блондинка, която за кратко време успя да се превърне от непознато име в една от най-търсените актриси в Холивуд. Съвсем скоро ще можем да гледаме Марго в “Легендата за Тарзан”, където красавицата ще си партнира с любимеца на много дами Александър Скарсгард. След това пък й предстои да се превъплъти в ексцентричната Харли Куин в “Отряд самоубийци” – филм, който почитателите на комиксовия жанр чакат с огромно нетърпение. 

Всички тези успехи в кариерата на Роби не останаха незабелязани за модния свят. Чаровницата вече може да се похвали с договор с модна къща Calvin Klein, които я направиха лице на аромата Deep Euphoria. Съвсем естествено, Марго често залага на техните тоалети, когато се разхожда по червения килим, но в работата й със звездния стилист Кейт Йънг винаги има място за експерименти. Именно тях ви показваме в галерията по-долу! 

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.