Мода : Новини14 СЕПТЕМВРИ 2018

Най-добре облечените звезди на Седмицата на модата

Кои марки избраха звездите за модното шоу?

Наоми Кембъл бе облечена в тоалет в черно-бяло, като моделът бе избрала ярко червено поло за акцент. Впечатление правят и ботушите й в същия десен.

Шей Мичъл се появи с дълга и много елегантна черна рокля. Актрисата заложи и на семпъл грим и прическа, като така роклята й изпъкна още повече.

Ан Хатауей изненада всички като се появи с черен и много стилен костюм. Въпреки по-мъжественото излъчване на аутфита й, актрисата изглеждаше много елегантна и красива.

Блйк Лайвли отново заложи на костюм, наподобяващ мнофо този на Ан Хатауей. Русокосата красавица добави и интересен акцент към визията си - малко и стилно черно бастунче.

Годеницата на Ник Джонас, Приянка Чопра заблестя с дълга и свободна рокля с много интересен принт. Екзотичната красавица избра семпъл кок и ярко червило, за да допълни стилната си визия.

Кендал Дженър се появи с ярко-лилава и прилепнала рокля, която придаде много младежко и свежо излъчване на ангела на Victoria's secret. Кендал заложи на вълни в косите си и семпли бижута.

Бременната Лили Олдридж избра дълга черна рокля с буфан ръкави и V-образно деколте. На снимката тя позира с друга бременна красавица с много подобен тоалет.

София Ричи бе една от най-интересно облечените звезди на Седмицата на модата, тъй като умело бе съчетала модерните тази есен блуза с къдрици и чанта в животински принтове.

Три много различни, но еднакво стилни дами - Кейти Холмс, Тифани Хадиш и Джулиан Мур. Докато Кейти и Тифани заложиха на дълги рокли, Джулиан Мур се спря на костюм в две части в графитено-сив цвят.

Седмицата на модата в Ню Йорк приключва днес, но дълго време ще се говори за нея!

Когато става дума за модно ревю, почти няма актриса, модел или певица, която да не прояви желание или интерес да го посети.

Седмицата на модата в Ню Йорк вече е към своя край и огромен брой звезди се появиха на червения клим на модните ревюта на Calvin Klein, Ralph Lauren, Tom Ford и много други дизайнери.

Някои звезди като Шей Мичъл, Приянка Чопра и Кейти Холмс бяха сред най-често забелязваните личности на повечето ревюта, като за всяко модно шоу красавиците бяха избрали коренно различни тоалети. 

След обстоен анализ, направихме обзор на най-добре облечените звезди от цялата Седмица на модата в Ню Йорк, а изборът ни може да разгледате в галерията.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.