Натали Портман е модерната Джаки Кенеди

Актрисата ни поднася нов прочит на класическия костюм с пола

“Комбинацията от черно и бяло може да се носи навсякъде,” е казала легендарната Първа дама на САЩ, която и до днес вдъхновява милиони жени по света със своята женственост и премерена елегантност. 

Очевидно от Джаки Кенеди решава да се вдъхнови и любимата ни Натали Портман, която забелязахме в Манхатън на път за участие, свързано с режисьорския й дебют A Tale of Love and Darkness. Портман неведнъж ни е карала да въздишаме по стила й, който заплени и модна къща Dior, които от няколко години имат договор с нея и тя често залага на техните дизайни. Този път обаче, носителката на “Оскар” избра друг свой любим бранд, а именно Valentino.

Стилният костюм с пола, който сме склонни да асоциираме с офис облекло, Натали разнообразява със стилето обувки с детайли от черна дантела и ретро очила Dior So Real. Белият цвят и нежният флорален принт на тоалета са перфектни за август, а актрисата е придала и малко контраст с червено червило.

Интересен факт е, че връзката между тази ежедневна визия на Натали и Джаки Кенеди никак не е случайна. Актрисата изигра легендарната Първа дама в лентата “Джаки”, която ще направи своя дебют на Филмовия фестивал във Венеция следващия месец. 

Вижте Натали в галерията! (Снимки: Profimedia) 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.