Мода : Новини04 ФЕВРУАРИ 2019

Наоми Кембъл е новата муза

Стотици художници пресъздадоха образа на модела на корицата на VOGUE

Тя е един от най-успешните модели на света, поради което не ни очудва фактът, че Наоми Кембъл се появи на корицата на мартенския брой на британския VOGUE.

Красивте и изящни черти на лицето й, както и брилянтната и артистична фотография на Стивън Мейсел, послужиха за вдъхновение на стотици художници и артисти, които побързаха да покажат на света своята интерпретация на корицата и на начина по който виждат Наоми.

Една жена на 48: Перфектната форма на Наоми Кембъл

На оригиналната корица, моделът е заснет в 3 пози, които след това са наслоени и преляти една върху друга по изключително нежен и женствен начин, а цялата корица е в червеникаво-сини тонове.

Всички “копия” и интерпретации са коренно различни, креативни и дори направени в различни артистични стилове и жанрове – от най-семплите и небрежно скицирани, през почти точни имитации, чак до свръх асиметрични и гротесни образи на моделът – всички са наистина впечатляващи.

Тайните за красота на Наоми Кембъл

В галрията събрахме почти всички опити за копиране на корицата на VOGUE, но още от тях може да откриете в Instagram , където в постовете се отбелязва хаштага #theUNIQUEillustrationVOGUENAOMI

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Мода22 ФЕВРУАРИ 2019

Фенди почетоха Лагерфелд на ревюто си

Целият моден свят скърби за Лагерфелд. От Фенди решиха да почетат паметта му, като направиха ревюто си възможно най-близко до неговия стил.

Новини21 ФЕВРУАРИ 2019

Най-добрите визии от наградите БРИТ

Вечерта на наградите БРИТ беше изпълнена с много блясък и красота. Певците отново демонстрираха своето чувство за стил. Ето и най-добрите визии според нас.

Новини20 ФЕВРУАРИ 2019

Класиката има с какво да ни изненада

Ralph Lauren преоткриват класическите елементи на стила за пролетта

Мода20 ФЕВРУАРИ 2019

Новата колекция бански на Victoria's secret

Victoria's secret се завърна с линията си за бански и вече можем да видим какво ни очаква от тях. На снимките виждаме някои от най-добрите им модели.