Мода : Новини04 ФЕВРУАРИ 2019

Наоми Кембъл е новата муза

Стотици художници пресъздадоха образа на модела на корицата на VOGUE

Тя е един от най-успешните модели на света, поради което не ни очудва фактът, че Наоми Кембъл се появи на корицата на мартенския брой на британския VOGUE.

Красивте и изящни черти на лицето й, както и брилянтната и артистична фотография на Стивън Мейсел, послужиха за вдъхновение на стотици художници и артисти, които побързаха да покажат на света своята интерпретация на корицата и на начина по който виждат Наоми.

Една жена на 48: Перфектната форма на Наоми Кембъл

На оригиналната корица, моделът е заснет в 3 пози, които след това са наслоени и преляти една върху друга по изключително нежен и женствен начин, а цялата корица е в червеникаво-сини тонове.

Всички “копия” и интерпретации са коренно различни, креативни и дори направени в различни артистични стилове и жанрове – от най-семплите и небрежно скицирани, през почти точни имитации, чак до свръх асиметрични и гротесни образи на моделът – всички са наистина впечатляващи.

Тайните за красота на Наоми Кембъл

В галрията събрахме почти всички опити за копиране на корицата на VOGUE, но още от тях може да откриете в Instagram , където в постовете се отбелязва хаштага #theUNIQUEillustrationVOGUENAOMI

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини19 АВГУСТ 2019

Полата от сатен на Джесика Алба в свежо градско съчетание

Силуетът, обувките, цветовете - актрисата е координирала елементите перфектно

Новини16 АВГУСТ 2019

Камила Мороне носи есенното настроение

Приятелката на Лео ди Каприо с нова фотосесия

Новини14 АВГУСТ 2019

Кандис Суанпоул в една по-различна кампания

Черни рози и кожени тоалети в новата кампания на модела