Мода : Новини17 АВГУСТ 2016

На гости в дома на Кендал Дженър

Моделът отваря вратите на имението Кардашиян-Дженър за VOGUE

Звездата от корицата на септемврийското издание на VOGUE Кендал Дженър отваря вратите на дома си, участвайки в популярната видео поредица “73 въпроса със…” 

Дженър, която по-рано този месец не скри радостта си, че главната редакторка Ана Уинтур е избрала именно нея да краси новия брой, не се притеснява да отговори на някои неудобни въпроси, a също така и да иронизира себе си и известното си семейство.

Клипът е сниман в семейния дом на клана Кардашиян-Дженър, в който Кендал вече не живее, но е прекарала голяма част от детството си. Топмоделът споделя, че най-изкушаващият гардероб на нейна сестра винаги е този на Ким, а най-забавната от тях е Кайли, тъй като е много саркастична. 

На въпроса кое е нещото, върху което би искала повече хора да се фокусират, Дженър с лукава усмивка отговаря: “Дупето ми!” Разходката в огромното имение продължава през дневната и стига край басейна, където Кендал отговаря на няколко въпроса свързани с нейни популярни Instagram постове. А кой е най-странният слух, който някога е чувала за себе си? “Че съм бременна с детето на Джъстин Бийбър!”

Вижте целият клип!

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини19 АПРИЛ 2019

Казват, че това е най-удобният сутиен в света

Incredible Bra сега идва в нови, пролетни цветове

Новини18 АПРИЛ 2019

Ирина Шейк в тъжна приказка на Versace

Ирина Шейк се преобрази в черен лебед

Новини17 АПРИЛ 2019

Дженифър Лопес е модната икона на годината

Признанието е на Съвета на американските дизайнери

Новини16 АПРИЛ 2019

Жасмин Туукс на корицата на Harper's Bazaar

Жасмин се снима в марки като Chanel, Alexander McQueen и Prada.