Мода : Новини28 ФЕВРУАРИ 2019

Модното ревю на Tommy Hilfiger в Париж на живо

Ревюто ще можете да гледате наживо в сайта на 2ри март от 10 вечерта.

Новото ревю на Tommy Hilfiger ще бъде в Париж на 2 март. То ще бъде в колаборация с актрисата Зендая, която ще направи своя дебют в света на модата.

Tommy Hilfiger официално замина за Седмицата на модата в Париж. Там той ще покаже своята нова колекция, разработена съвместно със Зендая.

По време на модния спектакъл отново ще има възможност да се възползваме от уникалната дигитална платформа “Виж сега – купи сега”. С нея модните артикули ще могат да бъдат закупени както от присъстващите на ревюто, така и от всички фенове на марката, независимо от това къде се намират. Този подход отразява стремежа на дизайнера Томи Хилфигър да достигне до максимален брой фенове на марката в различни точки по целия свят.

“TOMMYNOW се превърна в неделима част от историята на нашата марка. Чрез нашите ревюта ние демонстрираме нашата позитивна енергия и се свързваме с феновете ни по целия свят.“ – споделя Томи Хилфигър.

Зендая ще направи своя дебют в бизнеса с това ревю. Актрисата е известна с нейната интересна визия. Благодарение на това тя пренася своята уникална индивидуалност и чувство за стил в тази колекция.

Всички визии от ревюто ще бъдат достъпни за закупуване в екосистема от канали в повече от 70 страни, както и в магазините и социалните медии на Томи Хилфигър.

Читателите на Missbloom ще могат да гледат директен livestream тук.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини21 ФЕВРУАРИ 2020

Fendi връща женствеността в модата

Новата им колекция е в класическия секси стил на марката

Новини21 ФЕВРУАРИ 2020

Продадено! Victoria's Secret вече е с нов собственик

Компанията излиза от фондовата борса

Новини21 ФЕВРУАРИ 2020

Бонбоненият свят на Moschino

Джереми Скот смеси късата пола от 60-те с епохата на Мария-Антоанета

Новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Gucci свали завесата на модата

Марката включи и подготовката за ревюто като част от шоуто си