Мода : Новини28 ФЕВРУАРИ 2019

Модното ревю на Tommy Hilfiger в Париж на живо

Ревюто ще можете да гледате наживо в сайта на 2ри март от 10 вечерта.

Новото ревю на Tommy Hilfiger ще бъде в Париж на 2 март. То ще бъде в колаборация с актрисата Зендая, която ще направи своя дебют в света на модата.

Tommy Hilfiger официално замина за Седмицата на модата в Париж. Там той ще покаже своята нова колекция, разработена съвместно със Зендая.

По време на модния спектакъл отново ще има възможност да се възползваме от уникалната дигитална платформа “Виж сега – купи сега”. С нея модните артикули ще могат да бъдат закупени както от присъстващите на ревюто, така и от всички фенове на марката, независимо от това къде се намират. Този подход отразява стремежа на дизайнера Томи Хилфигър да достигне до максимален брой фенове на марката в различни точки по целия свят.

“TOMMYNOW се превърна в неделима част от историята на нашата марка. Чрез нашите ревюта ние демонстрираме нашата позитивна енергия и се свързваме с феновете ни по целия свят.“ – споделя Томи Хилфигър.

Зендая ще направи своя дебют в бизнеса с това ревю. Актрисата е известна с нейната интересна визия. Благодарение на това тя пренася своята уникална индивидуалност и чувство за стил в тази колекция.

Всички визии от ревюто ще бъдат достъпни за закупуване в екосистема от канали в повече от 70 страни, както и в магазините и социалните медии на Томи Хилфигър.

Читателите на Missbloom ще могат да гледат директен livestream тук.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини22 МАРТ 2019

Новите бански на Victoria's Secret са провал

Рекламата им казва "Върнаха се по-добри от всякога", потребителите смятат "Върнаха се по-скъпи от всякога".

На червения килим18 МАРТ 2019

Лейди Гага, Адриана Лима и още от наградите на Daily Front Row

Някои от визиите бяха много сполучливи, други не чак толкова.

Новини14 МАРТ 2019

Лолита, ти ли си?

Холандският модел Дафне Гроенвелд демонстрира рискован сексапил в тези снимки

Новини14 МАРТ 2019

Ким Кардашиян и армията й от двойнички

Само една не стига за Carolina Lemke