Мода : Новини28 ФЕВРУАРИ 2019

Модното ревю на Tommy Hilfiger в Париж на живо

Ревюто ще можете да гледате наживо в сайта на 2ри март от 10 вечерта.

Новото ревю на Tommy Hilfiger ще бъде в Париж на 2 март. То ще бъде в колаборация с актрисата Зендая, която ще направи своя дебют в света на модата.

Tommy Hilfiger официално замина за Седмицата на модата в Париж. Там той ще покаже своята нова колекция, разработена съвместно със Зендая.

По време на модния спектакъл отново ще има възможност да се възползваме от уникалната дигитална платформа “Виж сега – купи сега”. С нея модните артикули ще могат да бъдат закупени както от присъстващите на ревюто, така и от всички фенове на марката, независимо от това къде се намират. Този подход отразява стремежа на дизайнера Томи Хилфигър да достигне до максимален брой фенове на марката в различни точки по целия свят.

“TOMMYNOW се превърна в неделима част от историята на нашата марка. Чрез нашите ревюта ние демонстрираме нашата позитивна енергия и се свързваме с феновете ни по целия свят.“ – споделя Томи Хилфигър.

Зендая ще направи своя дебют в бизнеса с това ревю. Актрисата е известна с нейната интересна визия. Благодарение на това тя пренася своята уникална индивидуалност и чувство за стил в тази колекция.

Всички визии от ревюто ще бъдат достъпни за закупуване в екосистема от канали в повече от 70 страни, както и в магазините и социалните медии на Томи Хилфигър.

Читателите на Missbloom ще могат да гледат директен livestream тук.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини18 МАЙ 2019

Амбър Хърд в Elie Saab е различна и впечатляваща

Актрисата мина по червения килим с ботуши над коляното

Новини18 МАЙ 2019

Какво не беше наред с роклята на Пенелопе Крус

Актрисата е звезда в новия филм на Алмодовар, заедно с Антонио Бандерас. А ето и с какво избра да мине по червения килим

Новини17 МАЙ 2019

Актрисите стават модели в новата кампания на Louis Vuitton

Софи Търнър и Индия Мур се обединиха като лица на новата колекция

Новини17 МАЙ 2019

Червеният килим в Кан заблестя

Ева Лонгория, Сара Сампайо, Джулиян Мур и Приянка Чопра впечатляват с тоалетите си